Skolan, sen stallet.

Hejsan hoppsan!

Idag har jag varit i skolan, chill dag. Nästa vecka är det Prao och jag ska praoa i Akademistallet i Uppsala. Ser fram emot det ganska mycket faktiskt :)

Efter skolan la jag mig på soffan o kollade på tv, åt lite "mellis" och sen somnade jag och sov i en timme. Kändes skönt att få sova lite. Sen åt jag kvällsmat och efter det åkte jag till stallet.
Fick skjuts av Pernilla, haha, hon är för gó hon. Mötte på några älgar på vägen dit, då stannade hon, öppnade fönstret och började låta som en älg. Haha. Älskar'na ;)

Saldie är inte halt längre, typ. Men märkte idag att hon hade gjort illa sig precis där hoven börjar, hon var varm och svullen och blödde lite. Så det får vänta med att börja rida henne igen :p

Nej, nu ska jag kolla lite på tv och gosa med min mysiga vovve Madicken. Min syster lärde förresten henne ett nytt tricks igår, "hämta kopplet".. onödigt ;)

/Ebba

Oj, en låång bloggvila!

Wooow, blåste bort allt damm på bloggen idag och fixade en ny header. Den är tillfällig tills jag har fixat nya bilder :)

Jahaja, har alla mina läsare haft det bra när jag har varit borta? Jag har iaf det! Sjukt skönt att inte behöva ha något ansvar på någonting. Bara va lixom ;)
Jag har mycket att berätta, jag lägga upp en snabb lista med saker som har hänt under bloggpausen.

• Hästarna har bytt stall
• Saldie är halt
• Går bättre i skolan
• Jag ska börja rida en till häst, Silje som jag har nämnt på bloggen förr

Inte så många, men några ;)

Vi synes och höres, med en ännu bättre blogg!



RSS 2.0