ahtja, de va ett tag sen!

Tjenare bloggen, ligger du här och dammar?
Usch, nu var det gaaaaalet längesen jag ens kollade in här på bloggen. Ska försöka ändra det, men börja blogga på riktigt när mamsen har lämnat in den på lagning. Råkade pajja den :)
 
Har inte hänt så mycket på sistone, lite om Mynte ska uppdateras! För honom har det hänt rätt mycket för..
 
AJA, choooo!
 

Portkod 1321

Tänkte tipsa om en sjukt bra serie om killar, vänner, kärlek och svek som går på svtplay.se varje tisdag kl 17.
Sjukligt bra! Länkar i det här inlägget varje gång det har kommit upp ett nytt avsnitt, hittills har det ju bara varit 4 stycken. Lovar att du blir fast.. synd bara att varje avsnitt är bara 10-11min långt och att det är en vecka emellan.
 
Avsnitt 1, Avsnitt 2, Avsnitt 3, Avsnitt 4.
 

Det går inge bra nu..

Usch. Lust att lägga ner helt med bloggen. Seriöst.. hela sju personer som klickade in på bloggen igår och det känns inte meningsfullt att sitta och skriva häcken av sig här och ingen kollar. Okej, jag har haft lite uppehåll här nu ett tag. MEN, jag vill ju försöka få en lite större blogg än vad jag har nu. Det går lättare att bli motiverad att hålla bloggen på topp då. Ett minus just nu är att jag inte har någon kamera och ingen vill fota något åt mig, sen är Mynte sjuk och står på Ulltuna så honom får jag inte träffa förrän imorgon.
 
Ingenting går bra längre, jag har blivit sjuk, IGEN. Najs.. Alla möjliga fel i kroppen. Järnbrist, lågt blodvärde, ont i huvudet, yrsel osv. Orkar inte längre.
Mynte har varit sjuk hit och dit också, nu står han ju på Ulltuna och kommer hem imorgon. Där gjorde dom lungbiopsi och det är riskfyllt att göra. Mynte dog inte men han har allvarliga fel på lungor + att han har lyckats att ta hål på båda hornhinnorna.. stackare. En häst som Mynte är en på miljonen, och han ska inte få må såhär.. han ska vara frisk!
 
Väntar bara på att något ska vända så man får lite lycka här i livet, hejdå.
♥♥

teenagerposts.tumblr.com


RSS 2.0