Ebba Hissar - JH Collection

Nu tänkte jag passa på när Hööks har kommit ut med en ny JH Collection att hissa den! Riktigt snygga produkter som verkar vara väl genomtänkta, jag tänker inte skriva så mycket då jag inte har något av Collectionen, men jag vill gärna ha vissa av grejerna.
Har gjort en bild med dom sakerna jag helst vill ha, riktiga smaskiga saker som passar perfekt nu till hösten!
 
 
 

Åsiktsinlägg - Märkessaker i hästvärlden

Tänkte skriva lite om märkessaker i hästvärlden, alltså endast mina åsikter kring ämnet, kom ihåg det.
 
Det verkar som om alla tävlar om att ha dom dyraste kläderna, de dyraste stövlarna och den dyraste sadeln o.s.v. Om man är på en tävling så har jag hört allt för ofta man hör dom där typiska "bratarna" viska om nybörjare med Hööks utrustning att dom inte kan rida för att dom inte har Hööks utrustning på sig. Då har man lust att gå fram, smälla till dom och skrika "Håll Käften" åt dom.
Man rider minst lika bra med Kingsland som Börjes kläder. Vad är det med er som har emot att om man handlar på Hööks eller Börjes så är man inte bra nog ute på banorna. Har du råd med Kingsland saker, fine, unna dig det då, men kom inte och säg åt oss som använder billigare saker att vi inte kan rida. Det är kränkning.
 
Visst, en sadel kan jag förstå, eftersom den måste passa hästen och ryttaren, så då spelar det nog inte någon roll om priset. Men kläder har man för att det är snyggt och inte för att det måste passa häst och ryttare, jag tror att hästen skiter i vad du har på dig, även alla andra.
 
Så, hör ni några eller att någon säger åt er att ni inte kan rida för att ni inte har dyra saker nog. Skit it dom, det pratas bara strunt. Ni rider minst lika bra med en tröja för tjugolappen som en tröja för tusenlappen!
Jag trivs bra i mina Hööks kläder, dessutom är det bra kvalite där och jag kommer fortsätta att använda mig av saker från dom! Men jag skulle vilja ha saker från t.ex. Kinsgland, ja, men jag har ju inte råd. Då är det bara så.
 
Vad tycker ni kring ämnet? Hur resonerar ni? Vill gärna se era åsikter, kommentera!
 

I threw youre shit into a bag and pushed it down the stairs

Nu har min blogglust börjat sätta fart igen och jag har börjat göra minst ett tidsinställt inlägg per dag, sen försöker jag göra 2 vanliga inlägg.
Men jag behöver lite tips om vad jag ska skriva för att det inte ska bli tråkigt, vad vill ni läsa om? Kanske se, höra eller skriva om? Allt är tillåtet! Skriv nu!
 
Igår var jag till stallet på förmiddagen ju och tränade, det har jag redan skrivit om, men jag var till stallet på kvällen också och red Mynte. Jag red ute i skogen en halvtimme på vanligt tränsbett utan graman och han stack aldrig iväg som han har gjort förr. Stolt över Myntemannen! Galopperade och travade på grusvägarna och skrittade i skogen, riktigt mysigt var det men Mynte betedde sig som en hund, han "sökte" och nosade längst hela skogsstigen. Vadå söt!?
Sen i stallet innan när jag borstade honom så tog han ju upp benet och skakade på det som hundar gör när man kliar dom, anar att han fick lite hundblod i sig när han blev till. Haha!
 
Nu sitter jag och har precis duschat och kollar på OS- fälttävlan - terrängmomentet, heja Sverige!
Snart ska jag blåsa och platta håret, sen åker jag och sover hos Becca (ovanligt?) Så det kommer att komma något tidsinställt, har redan fixat ett inställt, ett åsiktsinlägg! Ska väl försöka komma på något mer att skriva om. Ha det bra, hejdå!
 
Galet snygg Alexander Kristiansson! ♥
 

Favoriter som spelas av mig just nu!

Tänkte länka lite låtar som spelas hela tiden hos mig just nu, både spotify och youtube länkar så att alla kan höra dom!
Så, det här är min musikstil. För att komma till låten på spotify så klickar ni på "spotify" och för att komma till låten på youtube så klickar ni på "youtube" bredvid låten!
 
Kastenholt & Dee - I'm in love ft. Troy Jamz - Spotify och Youtube (hittar inte låten på youtube)
 
Madeon - Finale - Spotify och Youtube
 
Bingo Players - Rattle - Spotify och Youtube
 
Deadmau5 ft. Chris James - The Veldt - Spotify och Youtube
 
Icona Pop - I love it - Spotify och Youtube
 
Icona Pop - Nights like this - Spotify ochYoutube
 
Far East Movement ft. Cover Drive - Turn up the love - Spotify och Youtube


Dom där låtarna spelas högt och jämt i lurarna hos mig nu, såååå Ebba!
 
 

Outfit - Limegrön och Brun

 
Stigbyglar: SoftUp'
Boots: Professional Choice
Ridhjälm: Charles Owen Wellington Classic
Pannband: Charlies
Ridbyxor: John Whitaker
Jacka: Mountain Horse
Ridstövlar: Tretorn
 
 

Stallet, kalas, stallet

Inatt sov jag hos Becca, vi fixade om i hennes rum och det är gööööör-fint nu! Mumma ;)
Så vid 11 åkte jag hem, bytte om och for till stallet för hårdträning i värmen på Boggie. Det gick bra, men jag behöver öva på att inte lyfta handen och använda "fel" tygel vid fel tillfälle. Jag "överstyr". Men annars, finnemang och tummen upp för ridpasset. Ett av dom bästa hittills.
Efter träningen så mockade jag, fixade vatten, fixade mat och la in hö i boxen till Mynte. Jag borstade på honom och mös en stund, de va härligt! Nu har jag lärt honom ett litet trick också, "puss", så jävla söt han är när man tar fram godis alltså :)
Sen när jag kliade honom med borsten precis framför pillevinken så lyfte han ena bakbenet som en hund, sänkte huvudet och gjorde konstiga miner med överläppen. Mynte är lite speciell som ni kanske har märkt? Hehe..
 
Sen när jag hade gjort det insåg jag att klockan var halv tre (vi skulle fira mamma vid tre) så åkte jag hem, duschade en snabbis, drog på mig kläder och nu har jag precis ätit massa glass och maränger.
Grattis mamma på din dag, du är bäst ♥
 
Nu snart ska jag till stallet och rida ut på Mynte, hann inte det imorse. Ska fråga syrran om jag får låna hennes kamera och fota lite bilder till headern, får se hur det blir. Pusshej för mig!
 
 
 
 
 
 

Tjena mors!

Hallojsan! Nu var det längesen jag skrev ett "riktigt" inlägg här. Kanske är dags nu..
Under tiden som jag har varit "borta" så har det hänt lite, eller, inte så mycket faktiskt. Kommer ni förresten ihåg den där hemlisen jag skulle berätta? Det var att jag ska börja blogga med Evelina Bohlin snart, så då kommer ni få se mer av mig på den bloggen. Vad är bättre än dubbelt så mycket av mig? Inget!
 
Aja, snart är det tävling på Boggie, håller på att hårdtränar nu på våra svaga sidor, galoppombyten och låg form. Så jävla nervös.. fyfan. Mest för Pleasure-klassen då domaren kommer att ropa ut vad vi ska göra och alla deltagare rider runt på fyrkantsspåret medans. Inte nog med det, dom kommer att ropa ut på ENGELSKA!? Wtf är det nödvändigt för? Bajs-klass.. Sen också för Trail-klassen när man ska över en bro och genom bommar, kommer att ta minst en halvtimme, lovar. Boggie är så jävla rädd för bommar o sånt så han börjar skaka om det står 5 hinder i ridhuset och han går in.. nämen bra!
 
Snart kommer jag att ha hand om Mynte under 2 månader ungefär, det ska bli askul och ska försöka träna lite för Mia då, dressyr. Sen ska Matilda lära mig att köra så de blir najs! Ser fram emot 2012/2013, kommer bli grymt!
 
Långt inlägg, juste, håller på med en ny design. Har riktigt braiga ideer på g, så de kommer bli as-snyggt! Vi ses :D
 
♥ Glada miner nu, jag siktar mot höga mål! ♥
 

Röd/Blå/Silver outfit

 
 Allt är ifrån Hööks förutom soft up' stigbyglarna som inte finns att köpa längre! Vad tycker ni om outfiten? SKa jag börja göra sånahär varje vecka? :)
 
 

Håller på och fräschar upp bloggen lite!

Som ni ser är det lite stökigt, håller på och reder upp med nya saker här på bloggen!

Bilder på mig och Mynte 14/7

Här kommer några bilder som Becca fotade på mig och Mynte igår när jag red på ängen. Tyvärr så blev dom flesta i fel steg och vissa så bajsade sig nån min på oss. Jag måste skriva också att han var OTROLIGT stark, så det är därför jag drar i munnen. Tack och hej! Orkade inte beskära och redigera heller ;)
 
 
 

Chiilllar

Tjenare mannar, sitter nu hos bv'n min och chillar med livet. Har ridit på Boggie idag också, dressyr och lite bommar. Gick kanoners! Så, nu vill jag att ni ska skriva lite utmaningar jag kan göra med häst så kan jag kanske skriva vad det var för smaskigt på gång! ;) Kram!


Tjingeling ;)

Tänkte bara berätta att jag lever, än. Och att jag har hand om Boggie i två veckor nu för att ägaren har åkt till danmark. Då kom jag på att ni kan skriva massa utmaningar jag ska göra som man kan göra från marken och från hästryggen.
 
Så, kom igen nu! Skriv massa utmaningar jag ska göra :D
 
 

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar hos Nellieberntsson.se om ett Scapa Schabrak, var med du också!
*Klicka på bilden för att komma till tävlingen*
 

Jag är med!

 
Jag är med och tävlar hos Teamjumpers.se om ett par Animo ridbyxor, var med du också!
*Klicka på bilden för att komma till tävlingen*
 

Smaskigt

Händer en smaskig sak till hösten, ett "samarbete".. mer säger jag sen!

Snabbinlägg

Gör ett snabbt inlägg nu bara för att uppdatera er om vad som händer. Har ridit Mynte idag, blev en mysig galopptur ute på ängarna! Han brallade på riktigt ett tag och sparkade/bockade och hade sig, jävlar vad han flög ett språng, men fyfan vad kul det är att busa sådär. Man känner glädjen flyga till månen och tillbaka hela tiden. Pusshäst ♥

Imorgon fyller jag femton år också, inte fjortis längre! Hoppas hoppas hoppas på att jag får en ny la mobilia, har haft min kära tegelsten ett tag nu (3 år) och vill gärna uppdatera mig ett snäpp högre till smartphone. Helst vill jag ha en iPhone 4s, men funkar skitbra med en HTC Sensation också! Aja, kommer bli toppen imorgon, känner på mig det.

Ha en fortsatt bra dag, det ska jag ha, imorgon också! Puss!
 
Låten passar så jävla bra på mitt humör just nu. SÅ bra!
 

DESIGN-SVAR EN GÅNG FÖR ALLA!

Jag får in många mail om att folk vill att jag ska fixa deras design, och svaret är faktikst nej, det kan jag inte. Har skrivit det här hur många gånger som helst på min blogg och skickat tillbaka svar till dom som frågar att jag inte kan.
 
Varför jag inte kan är att jag har valt att lägga ner "funktionen" under sommaren då det finns vettigare saker att göra än att glo på en skärm i timmar. Men jag kommer att återgå med design-fixet efter sommaren, när efter sommaren bestämmer jag då.
Men till er som jag känner och så, ni kanske kan få en design ifall ni vill ha. Detta, bara för att det är lättare att få tag på om och så.
 
Så, till er som "känner" och känner mig får gärna fråga om ni kan få en design, men det kan ta en liten tid att fixa eftersom jag inte sitter vid datorn så mycket nu under sommaren. Men till er som inte alls känner mig får vänta tills hösten! :)
 
Kram på er, hoppas ni har förståelse till mitt "val". Vänta bara, snart kommer funktionen tillbaka, bättre än någonsin!
 
 

No comments

Inga kommentarer på hur dåligt jag har bloggat nu, inte ett enda inlägg på hur länge som helst. Dåligt av mig, dåligt.
 
Tänkte iallafall kika in och säga att jag lever ännu och lever som aldrig förr. Livet rullar på skit bra och allt är underbart just nu. Jag fyller år i övermorgon, har Myntemannen att sköta om hela helgen och alla syskon är i Hälsingland. Har inte heller sovit hemma på en hel vecka, så att komma hem och sova i min egna säng inatt var efterlängtat kan jag säga.
 
Igår sov jag och Becca hos Alva i Uppsala, vi busade en hel del och gick ut och fotade också. Två sneakpeakbilder från igår!
 
 
 

RSS 2.0