Valborg @ alva's house

Hej på er allesammans! Ni höll på att dra ett nytt bloggrekord igår, ni är bäst på att besöka och kommentera :D

Idag åker jag till Alva nu på förmiddagen vid kvart över 11 och sover där. Ska bli skitkul! Man kan ju undra vad vi kommer ha för oss, för när vi väl flummar igång, så flummar vi hur länge som helst.. hehe.

Bilderna från Linas och min "photoshoot" igår kommer upp imorgon. Skulle ha kommit upp nu, men hon gjorde fel när hon skulle skicka bilderna till mig = hon bifogade dom aldrig "på rätt sätt" ;)

Finns inte så mycket mer att skriva än att jag kommer inte att uppdatera så mycket mer idag. Ni får helt enkelt nöja er med det här inlägget! Kanske att jag bloggar hos Alva, men bara kanske :)
Hejdå! :D


Smakprov

Tonight, we are young. So let's set the world on fire, so we can brun brighter than the sun.

 

 


Svar på kommentar




SVAR: Jag plattar håret vid "speciella" tillfällen bara, inte ofta alls. Idag skulle ju vi fota och jag tycker själv att jag är finare i platt hår så då plattar jag det. Gillar inte mitt lockiga hår så jag går oftast i knopp för att "dölja" det, men ibland blir det fint lockigt, så då får det va så.

Förresten, jag kan ju spåra ditt ip-nummer. Så jag vet att du kommer från samma ställe som jag, varför kan du inte utge ditt namn? Jag vet ju trots allt vart du bor ;)


Fotodags!

Nu ska jag blåsa + platta håret, sen drar jag och Lina ut i skogen och fotar! Hej med er :)


Sunday

Söndag idag, blir inte att jag ska rida Mynte ändå. Hon som äger honom ska inte bort ändå, så hon behövde ingen hjälp. Men Lina och jag ska kanske fota bara ändå, så då kommer det kanske lite nya bilder på mig ;)
Annars rullar väl livet på bra, önskar att jag hade en kamera i såna här tillfällen, det är ju dunderfint väder ute och jag vill inget annat än ut o fota! Åh, vilka foto-ideér jag har nu på!

Längtar tills jag får träffa Alva imorgon, det var typ 8-9år sen vi va bara vi. Så det är rätt längesen!
Det ska blir mindre kul att sitta på ett proppfullt tåg, alla ska in till forsränning och fyllona ska in och supa. Men annars ska det bli dunderkul!

Kommer inte på så mycket mer att skriva just nu, hoppas Lina kan fota idag. Är sjukt taggad!
Ha det bra :)


Chillidillar

..framför datan. Mamma och moster går ner till Gullan's och festar. Eller aa, fest och fest.. det kan diskuteras. Hehe..

Håller på och laddar ner lite nya typsnitt till Gimp för alla nya designer som ska fixas! Tillsammans med det kollar jag runt på bloggar och inspireras, lyssnar på grym musik och skriver med fina vänner på fb. Livet är bra just nu, jävligt bra! :)

 

 


Godmorgon

Vaknade för ett tag sen, har ätit och just borstat tänderna. Ska ut och springa en sväng idag igen. Var så otroligt peppande igår när jag hade musik och "bas-hörlurarna", även om det gjorde ont i benen fortsatte jag att springa. Tänk vad musiken påverkar en, helt otroligt!

När jag har sprungit klart så ska jag stretcha lite, sen duscha. För vi ska på kalas sen, hos moster :)

Inte ett sånt långt inlägg, men det får räcka. Har inte så mycket mer att skriva om!
Nej, nu måste jag springa. Ha det bra och förresten, tack för alla kommentarer! ♥


Söndag = fint väder = rida fin häst + fota

På söndag vankas det fint väder, och då ska jag rida på Mynte. Ut i skogen och skritta :) Ska försöka släpa med mig Lina så hon kan fota lite nya bilder, det behövs!
Kommer nog att använda nån av dom till en ny header om det blir någon fotografering och fint väder :)

Håller faktiskt för fullt på med en ny design :D

so fucking true.

You could be who you want, you could be who you is, never be who you aren't.







Springtur

Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Har nämnligen varit ute och sprungit en bit på 4km, sen efteråt stretchade jag och gjorde lite armhävningar och situps. Haha, har gått och blivit värsta träningsmänniskan! Nej, men jag ska försöka börja springa några gånger i veckan så jag kan hålla min kondition uppe, sen träna och stretcha lite efteråt för musklerna.
Väntar på att pappa ska betala årsavgiften för gymnyckeln, så kanske jag ska börja gymma lite också. Tagga till beach 2012!

Ska sova hos en kompis som heter Alva på valborg, vi kommer väl ha kul som vanligt. Var längesen vi "va på riktigt" och det ska bli kul o träffas igen :)

Vad ska ni göra på valborg då? :D



HJÄLP!?

Någon som vet hur man gör så att texten ligger lite ovanför bakgrunden på rubriken, och att datumet, tiden och kategorien ligger på bakgrunden? Kolla hur bilden visar!

(bild tagen från en av filippao.se's gamla designer, hittade inget annat ex.)

Högbergsskolan

Idag åker vi till Högbergsskolan i Tierp igen, hemma i ö-hus på förmiddagen och på högbergs på eftermiddagen.
Snabbt inlägg sådär! Förresten, tack för era kommentarer om "mörkblond eller brunett?" inlägget :)


Mörkblond eller brunett?

Funderar på att färga håret till brunett. Men är lite osäker! Ska jag ha kvar min färg som det är eller färga det till brunt? Vill ha eran åsikt, men kommer inte att välja efter er :)


Fint väder framöver!

Måste bara tillägga att jag har skrivit klart alla uppsatser nu, så nu är det klart :D Så jäkla nöjd! Nu hoppas jag bara på bra omdömen och betyg!

Gick in på klart.se's hemsida och nästa vecka ska det tydligen bli finfint väder. Får hoppas att det håller i sig och blir som det står :D

Kan tillägga att det blir ca 16+ på valborg också :D

 


Pusta ut emellanåt

Nu har jag skrivit klart 3/4 uppsatser på två dagar, alltså en kvar. Sen är dom klara! Men nu de tre kommande veckorna har jag sammanlagt fem prov.. mindre kul. Två prov nästa vecka, tre prov veckan efter och ett prov veckan efter det. Men bara att plugga på! Livet blir ju inte lättare för att man skiter i skolan.
Imorgon och på onsdag har vi framtidsdagar på våran skola och Högbergs i tierp, så vi är här hemma på fm och på högbergs på em. Får se hur det blir..

Har ju även 4 designbeställningar på G, och jag lovar att göra alla innan sommarlovet!


Nu har jag även bestämt mig för att ta tag i mitt liv och må lite sundare, ska försöka springa minst två-tre dagar i veckan. Imorgon ska jag ut och springa en bit med Erica och på onsdag ska jag ut och springa med Lina, skoj att ha nån att springa med i början. Har ju ingen mobil jag kan lyssna på musik med.

Justja, idag tränade jag på Boggie. Det gick inte så bra i den förvända galoppen, men förövrigt så släppte han helt den sista kvarten och hade en super låg och rund form i både trav och galopp. Är jätte nöjd! :D
Efteråt så duschade jag och Erica av honom, och tog i lite schampo så han fick bort all skit i pälsen. Så nu är han len och fin!

Ha det bra!

Fina Boggie



Staden med besteven!

Kom hem för någon timme sen, har varit i stan med bästavän Agnes. Letade rätt mycket, men hittade inte lika mycket. Jag fick med mig en Jumpsuit från h&m hem, den kommer bli riktigt snygg med pilotbrillor och uppsatt hår/platt hår till. Längtar tills jag får inviga den :D

Jumpsuit - H&M - 149kr

 

Nu ska jag ta och skriva klart min teknikuppsats som jag har lite kvar på. Satt från kl 19.00 till kl 02.00 igår kväll/natt och skrev min uppsats. Om jag var trött imorse?

 

Ha det bra!

 

 


Teenagers posts


Kan sitta i timmar och bara läsa såna här, allt stämmer ju in!


Helt sinnes..

Om en vecka och tre dagar har jag haft den här bloggen i hela TVÅ ÅR. Helt sinnes alltså. Har bloggat så länge, men det känns så lite.

Imorgon (idag, skriver nu mitt i natten) åker jag in till stan med Agnes och försöker hitta lite kläder, behöver nya nu.
Förövrigt sitter jag helt ensam hemma såhär mitt i natten. Ska nog gå och sova snart.. tror jag :P

Ha en fortsatt trevlig söndag, hejdå!

I'm falling and I'm out of control.

Till alla er där ute som har det jobbigt, läs detta, det lyser upp ens dag. Skrivet av poeten själv, MIG.

Du ska veta att Du betyder allt för någon, vem som helst, alla. Du är en sån där vän man aldrig vill förlora, man vet att Du alltid finns när man behöver Dig! Du är alla droppar blod i någons hjärta och den vill aldrig i hela dens underbara liv förlora Dig ♥ Du är en av någons bästa vänner, och det bästa är att ingen tror inte att ni kommer vara vänner förevigt, dom VET ♥

Så ställ dig upp, rak i ryggen, skit i vad alla andra säger. Var bara dig själv och lev livet som aldrig förr. Våga bjuda på dig själv och glöm inte att säga de saker du aldrig vågat sagt förut.

Be strong, be beautiful, be the one and only, be you



Bjuder på mig själv!

Eftersom jag är trött, så tänkte jag bjuda på mig själv eftersom jag har tråkigt. Skiter i hur jag ser ut, lev livet och var glad! :D

Såhär ser jag ut när jag sitter vid datan, för alla som ville se och veta :)

 


Middle finger up to the sky.



Oh my god,
livet är bra good right now!

Världens bästa låt går om och om igen i lurarna, kan aldrig stoppa låten. Har skrivit klart en idrotts-uppsats och hoppas den blir godkänd. Ska börja skriva på dom andra två uppsatserna nu och sen är alla uppsatser klara!
Har gjort klart två designbeställningar och en av tjejerna vart väldigt nöjd! (vill du se resultatet? klicka HÄR) Den andra tjejen har inte svarat på mailet än.
Sen har jag två andra på kö. Känns rätt najs att ni blir glada och nöjda av designer jag gör. Det betyder ju att jag lyckas! :)

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och börja på uppsatserna och ta fram glass och hallon! Ha en sjukt jävla bra lördagskväll nu!

FUCK LIFE, DO WHAT YOU WANT AND TAKE THE MIDDLE FINGER UP TO THE SKY!



Svar på frågestunden!

Orkade inte vänta till imorgon, så här kommer alla svaren på frågorna ni ställde i frågestunden. Hoppas dom räcker som svar! :)

Anonym:
Vart vill du plugga när du har gått ut 9:an?
- Jag skulle antingen vilja plugga till fotograf eller webdesigner, eller så skulle jag vilja plugga till hippolog. För er som inte vet vad hippolog är det när man utbildar sig till att man antingen kan bli proffesionell tränare, stallschef, ridlärare eller vad man vill inom "hästvärlden". Typ.

Skulle du vilja skaffa en piercing/tatuering, isf vart?
- Ja, jag vill skaffa både och när jag blir äldre. Jag vill pierca mig i naveln och i tungan och så vill jag tatuera min på skulderbladet eller på ryggen. Vet inte riktigt, men jag vill det iaf.

Sanna:
Vilka är dina bästa vänner??
- Mina bästa vänner är Rebecca, Lina, Alva, Agnes, Lina och Ida. Det är dom som står mig närmast inom vänskapen och jag älskar dom över hela mitt hjärta och skulle göra vad som helst ifall dom var i fara. Djupa ord  Ebba, poetiskt♥

Om du bara fick ta med dig tre saker till en öde ö i en månad, vad eller vem skulle de vara??
- Oj, svår fråga. Jag skulle nog ta med mig min mobil, min hund och alla mina vänner! (tre saker, men fler kompisar)

Kan du börja med "dagens outfit"?
- Javisst kan jag det! Men jag har ingen kamera att ta bilderna med, webcamen är för dålig. Kan börja så fort jag har köpt en kamera :)

Emma:
Vilka bloggar läser du? :)
- Oj, jag läser nog för många bloggar varje dag. Men dom som jag kollar in mest är nog Ponnysanning, Ztreliin, Dressyrmupparna, Dropp (josses) och Kyro Riding Gear.

Wickiis:
Har du färgat håret?
- Nej, faktiskt inte. Har aldrig satt en enda färgklick i mitt fula hår ;)

Vilken färg har du på din cykel?
- Min och min, lånar mammas när jag behöver och den är en svart damcykel.

Favoritmat?
- Stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar, the one and only. Har varit min favoritmat sen tidig ålder och kommer nog att vara det till sen ålder också.

Stekta eller kokta ägg?
- Föredrar stekta ägg med grillkrydda på!

Carro:
Förebild?
- Har ingen speciellt förebild som jag ser upp till. Men jag har idoler, och det är min mamma, Roffe och Daniel Zetterman!

Vad är lycka för dig?
- Svår fråga. Lycka för mig är nog när man känner glädjen i sig sprudla blommor på våren! När man känner närhet hos någon speciell och är ingenting förutom lycklig ♥

Emmy:
Hur många popcorn får du in i munnen på en gång?
- Ingen aning faktiskt, har aldrig testat. Ska jag göra det som en liten utmaning och lägga upp som film här på bloggen?

Lina:
Vad vill du gå för linje på gymnasiet?
- Media-programmet eller Hippolog-programmet! Det lutar nog mot hippolog faktiskt.

Vad vill du göra efter gymnasiet?
- Läsa vidare!

Glass eller godis?
- Glass!

Converse eller ballerinaskor?
- Converse!



Så det där var alla svar på frågestunden! Hoppas ni blev nöjda med svaren :)



Bad for you

Har bloggad så himla dåligt idag, men jag vet ju inte vad jag ska skriva om. Har ni några förslag? Jag har inga iaf.

Imorgon någon gång under dagen (tidsinställt) kommer svaren till frågorna ni ställde till mig i frågestunden, den här gången var ni riktigt flitiga på att kommentera och fråga! :)

Har ganska fullt upp i skolan just nu, så det blir nog halvdålig bloggnig några veckor framöver, ca två-tre veckor innan sommarlovet börjar. Då har jag inga prov längre, och alla betyg är satta.

Ska skriva klart min idrottsuppsats nu, sen börja med teknikuppsatsen, mindre kul. Efter det ska jag måla klart min bilduppgift och börja plugga på teknikprovet (flyttade fram det till nu på måndag) :)

Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi imorgon!


Asså, för bra bara!

Jag är en sån här människa som lyssnar på all musik, typ allt från Gotye till Skrillex. Är ni också så? Men allt där emellan jag INTE lyssnar på är Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och alla dom där.. dom kan ju inte ens sjunga? Ifall ni tycker det, säg till mig då dom tog en ton och inte sjunger falskt.

This is good shit!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Är så underbart glad!

Ååh, ni förstår inte hur glad jag blir när jag loggar in på bloggen och kollar statistiken, och det ser ut såhär:



Fortsätt såhär så kommer det upp en överraskning inom snar framtid! :D
123 sidvisningar och 30 nya kommentarer är mycket för mig, så det här är helt underbart!


Idag blir det en rätt chill dag i skolan. Matte, No, Idrott och So och Engelska. Det enda som är minus idag att onsdagar känns så långa och jag ska göra ett Teknikprov.
Nej, nu ska jag gå. Ha det bra! HEJ!



Veckans blogg!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Tjejernaofsweden.blogg.se!

Var med du också! Tävla genom att klicka HÄR (länk till inlägget) :D

Månadens Bild!

Hade tänkt att börja med Månadens Bild om det finns intresse för det.
Reglerna är enkla, den första måndagen i varje månad så anger jag ett "tema" här på bloggen. Sen ska ni skicka in en bild som har det "temat" till min e-mail adress [email protected]. Vinnaren utses fredagen samma vecka.

För att få större chanser att få just din bild till Månadens bild, följ mig på bloglovin'!



SAIK-BIF!

Kollar slutspels-matchen nu, hejar på Brynäs! Vilka hejar ni på? Brynäs mååååste vinna skiten :D

Måste bara skriva det här, var inne och skrev ett inlägg för ca 20min sen. På 20min har statistiken höjts från 55 sidvisningar till 68 sidvisningar, mycket för mig iaf :D

Hej med er!

UPDATE: BLOGGREKORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D 110sidvisningar och 38 unika :D

Chicka-bao-waow!

Har rullat in hur många kommentarer som helst nu, många frågor till frågestunden! Hur glad som helst idag :D
Fråga på mera, ska bli många frågor nu :D Har fått många tips och knep nu för att få mer kommentarer och framförallt mer besökare till sin blogg, så jag ska börja göra dom tipsen nu för att kanske hamna ett snäpp högre här i "bloggvärlden"! ;)

Fixade klart två designer igår, rätt nöjd faktiskt om man för säga det själv :) Jag sa till min pappa igår att jag skulle vilja ha en egen dator som jag kunde spara alla bilder på och såklart sitta vid. Samtidigt berättade jag att jag fixar bloggdesigner till dom som vill ha, gratis. Då föreslog han att jag skulle börja ta lite smått betalt för en header/design, vad tycker ni om det? Ifall jag börjar ta betalt och kanske lottar ut en gratis design då och då, som en tävling? :) Skulle det vara bättre eller sämre? Isf, varför? :) Vill ha era svar nu!

Förresten, har firat min lillebror idag som fyllde hela 10 år! Han fick ett Kinect till vårat Xbox så nu ska vi spela hela natten lång, haha. Skämt åsido!

Ha en underbar kväll, och återigen tack för alla kommentarer och komplimanger! Fortsätt så, ni är guldvärda allihopa! :love:

/Ebba

Frågestund!

 

Dags för frågestund! Ni har frågan, jag har svaret!

 

Frågestunden avslutas den 20/4!

 

/Ebba


Ett ord.. WOW!

Designbeställningarna bara rullar in, fyra till på G nu. Har totalt 6-7 stycken på listan nu, ni är bäst! Förlåt för dröjningen ännu en gång. Ber så mycket om ursäkt.

Ska försöka göra klart en idag, försöka iaf :) För jag har Mynte att rida och massa skolarbete att göra klart. Jobba ikapp matten, teknikprov på onsdag, teknikuppgift till v.19, idrottsuppgift till v.17 och kemiprov till nästa vecka. Så det är rätt mycket, för skolan och hästarna går före bloggen. Hoppas ni har förstående till detta! :)

Hoppas ni har det bra! Hejdå :)

/Ebba

Beställa bloggdesign

Är du en av dom som är i behov av en ny och fräsch design? Då tycker jag att du ska beställa en design av mig, dessutom är det helt gratis!

Jag gör designer först och främst åt dom som har blogspot, blogg.se och webblogg.se. Kan koda lättare där, ni som har devote kan jag också fixa åt, men jag kan inte fixa bildspel i headern och sånt där. Vet inte riktigt vart man fixar med koderna!



Jag gör allt från en enkel header till en helkodad design åt dig som vill ha! För att beställa en design av mig så ska du skicka ett mail till [email protected] och i mailet ska det innehålla information som:

• De bilder du vill ha till din design/header (obligatoriskt om du vill ha bilder med*)
• Information om hur du vill ha din design/header (obligatoriskt*)
• Inloggningsuppgifter (obligatoriskt*)

Hur enkelt som helst! Har du ingen mail och kan inte skapa en så gör du ett inlägg på din blogg med samma saker som punkterna följer, och sen så länkar du inlägget här på min blogg i en kommentar :)


Några bloggar jag har fixat design åt:

http://wilmalisaottilia.blogg.se/
http://linanfotar.blogg.se/
http://juustiiinbieber.blogg.se/
http://awesomnia.blogg.se/
http://astridnorbergs.blogg.se/
http://emmaochconnie.blogg.se/
http://teamhrk.blogg.se/

Klicka gärna in på dessa bloggar, låt dig inspireras av dom och alla andra bloggar som finns så hörs vi sen!


Godmorgon

Hinner inte skriva så långt inlägg nu.
Ska dra till skolan om en stund, så efter skolan åker jag till stallet och rider ut. Efter stallet åker jag till Becca och sover där med fina tjejer!

Fixat min systers, kompis header nu på morgonen. Kolla in HÄR om ni vill se resultat!

Hejdå!

/Ebba

Uppsala med fina tjejer!

Idag efter en chill skoldag så åkte jag till stan, Uppsala, med mina fina vänner. Hur underbart som helst! ♥
Kom hem med en jeansjacka från Gina Tricot, snygg? Ja ;) Letade på exakt alla affärer efter en skinnjacka. Inte fan hittade man en. Så det blev en jeansjacka istället. Såhär ser den ut ↓

Skitsnygg nu till våren! :D

 

Imorgon sover jag hos Becca med Agnes, Lina, Alva, My och Elin till lördag. Ska bli skit kul, hela huset för oss själva. Hennes föräldrar ska till någons kompis brors bröllop i Slovakien :)

På Lördag eftermiddag ska jag åka och rida en häst i Holvarbo, ev. börja rida den. Kanske, är inte helt säker. Det är så långt dit och mamma vill inte åka fram och tillbaka hela tiden. Kan ju inte heller vara beroende av andras skjuts hela tiden heller :P


Nej, nu ska jag fixa designer. Ha det så jävla bra och bäst nu! :D

/Ebba

Glömde att säga..

.. att ett nytt bloggrekord togs ifatt igår. Statistiken bara stiger och stiger! :D :D
Är på så jävla bra blogghumör nu, så fort jag har fixat klart era designbeställningar ska jag börja med min på momangen. Lite uppfräschning behövs, och det fort! ♥

Kram på er :D BÄSTA BLOGGLÄSARE!

/Ebba

Sitting

Sitter här vid datan, nyduschad och redo för skolan!
Skulle inte egentligen ha duschat nu imorse. Gjorde de för att igår kväll när jag skulle duscha så efter skulle jag ha i en olja i håret som stärkte det. Så jag tog en klick olja och drog runt. När jag fönade håret efter så var det väldigt fettigt på två ställen, hade gjort ett misstag och råkat ta för mycket så hela håret var som en stor fettbomb! Usch..

När jag kommer hem från skolan ska jag plugga till ett teknikprov till onsdag nästa vecka, vill ha höga betyg! Sen ska jag fixa klart bloggdesignerna :D Ska försöka göra klart alla idag, så ni slipper vänta i hundra år på eran design :)

På fredag ska jag rida ut med Erica på Flank och jag på Boggie, ska rida en långtur, mysigt!

Nej, nu ska jag gå och platta en korv som sticker ut ur mitt hår och ta på mig strumpor. Ha de gött!

/Ebba

KLAD CHEY!

Möttes av fina kommentarer och BLOGGREKORD nu när jag loggade in. Tack! NI ÄR BÄST ♥
Varje gång ni skriver en kommentar, så svarar jag i en kommentar på eran blogg om ni har skrivit in en bloggadress. Men om ni är anonyma så svarar jag i ett inlägg här på bloggen. Oftast ;)

Vad sägs om en frågestund? Skulle vara kul att ha en? Om jag fixar en frågestund, lovar DU att skriva frågor då?



Idag har jag varit i skolan, chill hela dagen lång. Inget speciellt, en helt vanlig onsdag bara :)
När jag har skrivit färdigt ska jag byta om och fara upp till stallet för att vara med Erica där, hon ska rida och så ska vi fixa o så.

Fått in ännu en designbeställning, så glad över att ni vill att just jag ska fixa eran design och att ni tycker att dom är fina och så. Det värmer!

Nej, nu måste jag gå på toa. Vi hörs och ses i dina drömmar. Hejdå! :)

/Ebba

Dag 02 – Mina föräldrar

Ja, mina föräldrar heter Johan och Susanne. Pappa är 44år och mamma är också 44 år. Så intressant var det!
Pappa jobbar som snickare och mamma som ekonom på nå vis :)
Dom bästa föräldrarna man kan ha!

/Ebba

so fucking true.


lyssna medans ni läser på bilderna ♥

 





















Alla bilder stämmer in så bra på mig så det inte är sant. Kan sitta i timmar och läsa och kolla på såna här bilder :)

/Ebba

Godmorgon

Nu har jag för en stund sen vaknat. Låg och drog mig två timmar i sängen, vaknade klockan åtta :O
Idag händer det inte så mycket, ska träna på Boggie klockan ett och innan dess så ska jag träna på "so-provet" imorgon. Kommer gå bajs för jag har ju tränat såå mycket..

Bloggrekord igår, ni är bäst! :D Nu fattas bara dom där kommentarerna ;)

Mår rätt bra, men har ångest över skolan. Alla j*vla prov, i nio veckor till. Håll ut, sen är det sommarlov! Wii :D
Nej men seriöst, jag får ångest över att jag inte kommer klara mig, kanske ett E i åttans slutbetyg. Tänker varje dag, hur f*n ska jag klara nian!? Dumma Gud som gav mig denna hjärna..
Men jag SKA klara det, men jag har FORTFARANDE ångest. Nej Ebba, sluta tänk så. DU SKA KLARA DET!



Kan inte sluta tänka på dig..
:love:

/Ebba

Bloggtävling hos Ztreliin.blogg.se!

 

Jag är med och tävlar, var med du också!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen :D

 

/Ebba


Kom igen nu!

Ännu mer kan ni! Statistiken ligger högre än någonsin på lääänge, kom igen, ni kan bättre än bäst :D

Läste just ett inlägg på Josefines blogg (dropp.blogg.se) där hon skrev såhär:

"En sak har jag lovat mig själv under 2012. och det är att hästarna ska ALLTID komma i FÖRSTA hand.
Hästar först, SEN kompisar osv. hästarna ska alltid vara först, i mitt liv."

Så sjukt jävla rätt inställning. Sån motivation. Jag vill också kunna tänka så, men alltid när jag gör det, så blir det aldrig. Nu på senaste tiden har hästarna alltid gått först, men det känns som om mina kompisar inte gillar när jag prioriterar hästarna före dom.. inte bra. Dom får helt enkelt acceptera att det är så det är. Inte fan kan dom ändra på mitt liv.

Har tre nya bloggdesignbeställningar. Alla tre gav mig sjukt bra feedback, är så himla glad för era fina ord ♥

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. På riktigt, seriöst. Först ska jag kolla ponnyakuten :)

/Ebba *Happyface*

i'm gonna live my life, no matter what we party tonight.

:love:

 

/Ebba


Dag 01 – En nytagen bild på mig & 10 sanningar om mig.

Den nyaste bilden jag kunde hitta!



• Varje gång jag går in för portdörren så öppnar jag båda mammas och pappas brevlåda.

• Mitt hår växer bokstavligen som ogräs.

• Jag äger endast ett par jeans.

• Jag tillbringar mer tid i stallet än i skolan.

• När jag var liten så lurade mamma mig att om jag inte tvättade håret med balsam så gick håret inte att borsta ut från alla tovor, och jag hatade att borsta håret + att jag var håröm.

• Jag har haft min blogg i snart 1 och ett halvt år!

• Jag sover med duntäcke året om.

• Jag har F (samma sak som IG) i några ämnen.

• Jag har aldrig pussat/kysst/hånglat med någon, jo. Jag har pussat min kompis.. haha!

• Jag läser ca 20 bloggar varje dag. Såsom Ponnysanning.se, Ztreliin.blogg.se, Dressyrmupparna.se, Johannagrant.se, Splach.blogg.se, Fotografamandi.blogg.se, Nellieberntsson.se, Dropp.blogg.se och många fler!


Sådär! :D

/Ebba

14 dagar

Hej! Jag tänkte göra en 14 dagar!

Dag 01
– En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Det här stör mig
Dag 04 – Någon jag ser upp till
Dag 05 - Min bästa vän
Dag 06 - Det här är jag rädd för
Dag 07 – Mina syskon
Dag 08 – I min skolväska
Dag 09 – Det här är jag beroende av
Dag 10 – Mina drömmar
Dag 11 – Mitt favoritminne
Dag 12 – Det här får mig att må bättre
Dag 13 – Det här saknar jag
Dag 14 – Någon jag vill byta liv med för en dag & varför

/Ebba

Tidsfördriv

Vad heter hästen? Mynte

Tycker du att den ska heta något annat? Nej

Vad kallar du hästen? Kamelen, Myntos

Vad kallar andra hästen? Myntemannen

Hur gammal är den? 8år (?)

Vilket år/månad/dag föddes den? 2004

Vilken färg har den? Svart

Har den några tecken? Nej

Hur hög i mankhöjden? Gissar på 170

Är det ett sto/valack/hingst? Valack

Vad är det för ras? Frieser

Har du tävlat den i hoppning? Nej

Vilka klasser/hur högt? -

Är den tävlad i dressyr? Ingen aning, kanske?

Vilka klasser? -

Är den tävlad fälttävlan? Ingen aning, kanske?

Vilka klasser? -

Är den tävlad i trav? Ingen aning, kanske?

Är den tävlad i galopp? Nej

Är den tävlad i något annat? JAG VET INTE!

Har den tävlat in några pengar? Hur ska jag veta det?

Hur mycket? -

Hur högt har du hoppat med den? 50cm

Är hästen bra på dressyr? Jodå

Hur är den i skritten? Fin, seg.

Hur är den i traven? Korvar gärna ihop sig som en makaron, men annars fin.

Hur är den i galoppen? Trög, galoppen är hans svåraste gångart. Men han kan vara fin.

Kan den skänkelvikningar? Jodå

Kan den öppna/sluta? Ja

Kan den galoppombyten? Nej

Är hästen pigg? Ute, ja.

Är hästen trög? Ja

Är hästen stark? Om han vill gå åt ett håll, då ska han dit, hur hårt jag än tar i tygeln. Så ja, han är stark, ibland.

Är hästen het? Nej

Bockar den? Bara glädjebocksprång ibland.

Har den bockat med dig? Ja

Stegrar den? Nej

Har den stegrat med dig? Nej

Sparkar den bakut? Kan hända.

Har den sparkat bakut med dig? Ja

Skenar den ofta med dig/andra? Nej

Har den skenat med dig? Nej

Är den tittig? Om man rider på något nytt ställe, ja.

Har du badat tillsammans med den? Nej, men i sommar så!

Har ni hoppat tillsammans? Dike, stockar.

Har ni galopperat på en äng tillsammans? Ja!

Hoppar hästen bra? Haha, nej. Han går igenom hindrena.

Gillar den att hoppa? Typ..

Har den bra hoppteknik? Nej x)

Hur högt brukar du hoppa med den? Hoppar inte med honom, men han har löshoppat 1m (?).

Hur ofta hoppar du den? Inte alls.

Hur är den när den rids ut? Pigg och glad, lite stark.

Tycker den att det är kul? Ja

Blir den piggare eller trögare på banan än när ni rider ut? Trögare på banan, piggare ute.

Står hästen i box? Ja

Går hästen på lösdrift? Nej

Går den i hagen varje dag? Ja

I en stor eller liten hage? Vinterhagen är mindre, men snart blir det sommarhage, den är mycket större.

Hur länge går den ute per dag? Oftast 5-6 timmar, men ibland 13-14 timmar. Han blir så trött av att stå ute länge.

Gillar den att vara ute i hagen? Ser inte så ut, men han har en pigg hagkompis!

Har den vindskydd i hagen? Nej

Hur ofta rids hästen? 5-6 ggr i veckan.

Är det en svår eller lätt riden häst? Svårriden. Det är trots allt 700kg att bära upp.

Är hästen snäll i stallet? Världens snällaste!

Kan hästen stå lös i stallet? Jadå.

Måste hästen vara uppbunden? Haha, ibland.

Är hästen lättlastad? Vet inte, kanske?

Är den snäll att klippa? Japp

Vad har den för sadel/sadlar? Hopp och dressyr. Kommer inte ihåg märke.

Vad har den för benskyd/benlindor just nu? Många olika benlindor. Svarta benskydd och svarta boots.

Vad har den för bett just nu? Vanligt 2-(3)delat, pessoabett med ponnydelta, kandar och hackamore.

Vad har den för täcken just nu? Inne: Brunt Rambo Horseware, Ute: Brunt-grönt Horseware.

Tror du att hästen gillar dig? Ja!

Har du märkt något som tyder på att den gillar dig? Han kommer när jag ropar, och när jag visslar så gnäggar han. Inne i boxen älskar han att mysa och ta min mössa :D

Gillar du hästen? Ja, han är helt UNDERBAR :D

Nämn en sak som är - med hästen: Så jädrans STOR!

Nämn en sak som är + med hästen: Vi kommer bra överrens :D

Har ni många minnen tillsammans? Inte så värst, men det kommer ;)

Nämn det bästa: Hans ägare och jag kommer bra överrens, hon är sjukt snäll och Mynte är helt underbar :)

Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till hästen: Många gånger ♥

 

Tidsfördriv såhär på morgonkvisten :)

/Ebba

 


Glad Påsk!

Glad påsk på er! Hoppas ni har haft det bra än, jag har inte haft det. Men jag kommer ;) För snart ska vi åka till mormor och äta mat och sen ska jag bara chilla :)

Imorgon; rida Mynte!
Övermorgon; träna på Boggie!

/Ebba

dåligt från min sida

Okej, nu har det varit riktigt dålig bloggning från min sida. Det ska ändras! Men inte just nu, för jag ska sova.. är skit trött. Sov endast 4 timmar inatt så ska bli skönt att sova uuuut :D


Kortfattat från igår och för idag: (ps. taget från min facebook status.. hihi)

Sitsträning på Flanken (Flank, Jojos storhäst) för Jojo igår, oherrejisses vad jobbigt det var, men sjukt bra träning.
Idag har jag skrittat en sväng på Mynte med Jessica, vi red in en liten bit i samhället. Jag säger bara en sak, vilka epa-idioter det finns..
Förövrigt var det hur mysigt som helst :D


Orkar inte skriva hur mycket som helst, kan knappt skriva ord.. blir bara fel hela tiden. Nej, nu ska jag sova, känns att det behövs nu! Goodbye på er :D

/Ebba

Inte så coolt för er, men..

Matilda Holmström, som bloggar på Matildaholmstrom.se delade just mitt foto på facebook. Ett foto som är betydelsefullt och som får en att tänka om!



Och det var den här bilden hon gillade:



Hästar och vänner ♥

Idag blir det en bra dag! För idag ska jag nu snart åka upp till stallet, mocka + fixa mat och vatten åt Boggie, rida Boggie och Mynte och sen ska jag möta upp mina underbara vänner och sova med dom. Har inte träffats på hela lovet :(
När jag ska rida Boggie så tänkte jag träna på ett mönster Petter visade mig förr-förra gången jag tränade (tror det var ett reining-mönster) så jag får haj på det där, det är rätt svårt, men det går.. om man vill!
Sen så ska Mynte få sig en barbacka skritt tur idag. Bara mys ♥

Innan jag åker till stallet ska jag även plocka ur och i diskmaskinen och städa upp på mitt rum, ser ju ut som gud vet vad.

Ha en bra dag alla läsare! För det ska jag ha ;)

/Ebba

Drar till stallet jao!

Nu åker jag upp till stallet och rider ut med syrran i strålande sol!

Vi hörs!

/Ebba

Bloggtävling hos Warnmarks.se!

Jag är med och tävlar om ett schabrak från Schockemöhle hos Warnmarks.se!

Var med du också! *Klicka på bilden för att komma till tävlingen*

 

/Ebba


Hey Yeah, !

Funderar skarpt på att byta bloggdesign till något lite vårigare/somrigare, känns ju lite mer uppiggande då!

Ska leta upp smaskiga bloggtävlingar nu, och delta i alla, så får vi se om jag vinner något. Har aldrig gjort det trots allt, men man vet aldrig.. turen kan vända!

Idag blir det kanske att jag ska rida på Boggie, vi får se hur det blir. Sen har jag Mynte tor-fre-sön-mån, så då blir det skritt tor-fre och vila söndag eller måndag. Vi får se ;)

Hej då med er! Ge gärna lite tips på vad jag ska skriva, känns som om mitt liv inte är så intressant längre! Kom med fööörslaaag :D

/Ebba

a real girl isn't perfect, and a perfect girl isn't real.

 

Let me see your hearts up, yeah, let me see your hearts up, yeah.

If give a little love, maybe we can change the world, change the world.

 

/Ebba


Ändrade kvällsplaner!

Ikväll ska jag dra till Agnes med Becca och sova där, vi kommer ta bussen kvart i åtta. Ska bli najs!
Är skit nöjd över Wilmas design jag har gjort, och är glad över att hon också är nöjd! Känns bra att man är bra på någonting här i världen ;)

Nej, det här blev bara ett kort inlägg. Ska äta lite Ravioli nu! Gör ett tidsinställt till imorgon bitti, ett "överrasknings-inlägg".. kanske något ni har nytta av? Vem vet..

Hejdå!

/Ebba

Bloggtips - filippao.se

En blogg som jag läser vardagligen är Filippas blogg - filippao.se. Hon är grym på att fota, blogga och har ett underbart utseénde. En riktigt grym och bra blogg, snygga designer gör hon också! Klicka gärna in på den!


Bild lånad från filippao.se.

/Ebba

Ännu en nöjd "kund"!

Sådär! Nu är jag klar med ännu en designbeställning, denna gång blev Wilmas klar. Klicka HÄR för att se hur designen blev! Nu har jag bara en design kvar att göra. Sen är alla beställningar för tillfället klara! :D
Den här designen jag ska göra nu kommer gå fortare, för den är simplare och inte så krånglig.

Ha det bra era små bloggläsare! Lämna gärna en kommentar :)

/Ebba

Statistiken på topp!

Statistiken är på topp och jag mår suveränt! Förutom att jag nyser konstant och snorar floder.. en brud i sina bästa dagar ;)
Idag har jag varit med Kajsa och kollat när hon har tränat för westerntränaren Jonna i Morkarla. Det såg jätte bra ut och jag passade på att äta mycket kakor och dricka te under tiden.. man måste ju passa på ;)

Har fått Wilmas bild, så nu ska jag fixa hennes design. Vet hur jag ska fixa den, så det kommer nog att gå lite fortare. Nej, nu måste jag börja! Hejdå på er :D

/Ebba

1 april!

Idag är det 1 april, som alla nog redan vet. Känner ni någon som fyller år idag? Jag känner en tjej ;)

Idag händer det väl inte så mycket, förkyld som tusan, men jag överlever. Ska försöka städa lite för att "överraska" mamma lite, hon jobbar nu så när hon kommer hem så är det en nystädad lägenhet! Jag har ju kvar lite i badrummet också.. glömde det.

Sen ska jag försöka blir klar med två tjejers designer, Wilmas och Jennys (som sagt, har inte fixat klart Jennys design). När Wilma har lagt ut bilden jag ville ha i större format, så ska jag börja med hennes design. Vet redan hur den ska se ut! Jennys blir svårare, för hon ville ha som en viss design, och bilden hon ville ha med passade inte riktigt att ha med, för hennes huvud är kapat = inte bra.
Men jag ska se vad jag kan fixa. Hoppas bara att dom blir nöjda!

Nej, nu ska jag försöka (betona försöka) gå ifrån datan och städa lite. Göra mammsen glad! Hejdå :)

/Ebba

RSS 2.0