@ uppsala

är i uppsala nu, skriver mer senare när jag kommit hem om vad jag har köpt osv :)

/Ebba

Hööks REA!

Var till Hööks häromdan med systrarna och mamma, handlade lite smått och gott. Ett par rosa reflexhandskar och en fleecetröja till ridvästen jag fick i julklapp. Den är supervarm :) Mumma!

Ni kan få lite bilder på allt :)


Sen ville jag köpa en rosa ridväst med reflexer på, men mamma tyckte att det blev för mycket.. inte jag, för man måste synas! ;)

/Ebba

Vad jag fick..

Det här fick jag i julklapp:

• Ridhandskar
• Vanliga tumvantar
• Godis
• 500kr
• 100kr på IKEA
• 500kr på Hööks
• Tavla + 5 olika bilder man kan ha i tavlan
• Tavellist
• Ridväst (ska bytas ut mot en mindre storlek)
• Body Lotion Kokosnöt

Är supernöjd! Vad fick ni?

Förresten, julritten vi red. Den blev väldigt lyckad och uppskattad! Många barn ville komma fram och klappa, och dom tyckte att Mynte, han var sååå svart och stoor.. oj oj! Hur vågar du sitta uppe där, det är ju så högt upp! Haha! O-hästiga föräldrar är så roliga ;)

Det var riktigt mysigt och skulle gärna vilja göra det igen :D
Bild kan ni också få!

Kajsas bild!

Från vänster: Kajsa och Boggie, Jag och Mynte, Erica och Gullan, Natta och Tapper :)


Julafton!

Snart är det Julafton (GLAD TJEJ) och är det bara jag som älskar att vakna på morgonen, gå upp och väcka alla och sitta och äta godiset som är i julstrumpan? Barnsligt, jag vet. Men man växer aldrig ifrån det, det är en tradition som alltid kommer att finnas där inne, hur djupt det än sitter.

Imorgon bitti kommer jag att rida ner på Mynte (världens finaste frieser) med Kajsa, Erica och Natta i örbyhus. Hur mysigt som helst!
Ska sätta glitter i man och svans på Mynte och på min hjälm. Kajsa kommer att ha tomteluva på Boggie och sig själv, med bjällror på. Om Erica inte sätter på sig lite glitter, så dränker jag henne i det isåfall!

Vi kommer att äta lussebulle och dricka julmust innan vi rider iväg, det tänker Erica och jag i alla fall göra.

Är hur glad som helst som får rida på den där underbara varelsen, ni kan få en bild på honom, så kanske ni tror på mig att han är världens finaste frieser? ;)

Hans tjocka fina man syndes inte så bra här, och den är inte lika tjock på bilden som den är nu. Han är verkligen as snygg!

 

/Ebba


filippao.blogg.se

Jag är med och tävlar om en bloggdesign hos filippao.blogg.se!
Klicka HÄR för att komma till hennes grymma blogg :)

/Ebba

Spotify + Städa = ♥

Nu drar jag igång spotify på högsta volym och städar det sista inför imorgon. Seeya!

Här är min spotifylista: dom bästa

/Ebba

Troublemaker

Okej, tredje gången gillt, men jag gillar faktiskt inte den här designen jag har nu. Så jag har gjort en ny! Turkos är en liten vintrig färg, när man ser den ser den kall ut. Så snart kommer den nya designen upp, håll utkik!

Nu har jag ju börjat rida en till häst i samma stall, hon har samma ägare som Saldie, så jag kan fortfarande ta hand om henne. Jag ska ju inte rida Saldie lika mycket, så jag fick rida på Celine lite mer då hon ändå bara står. Hon är verkligen en knepig, svår men ändå helt jävla underbar häst på alla sätt. Man måste hitta alla knappar för att kunna jobba henne på rätt sätt, annars sitter man bara och sliter, vilket man inte vill.

Aja, nu ska jag försöka äta lunch vilket jag absolut har totalt glömt bort. Bye Bye! :)

/Ebba

♥ Dimmans Esmeralda ♥

Tänkte göra ett inlägg speciellt ägnat åt världens finaste ponny. Hon har en speciell plats i mitt hjärta och vad som än händer så kommer hon aldrig att försvinna därifrån. Jag älskar dig, Dimmans Esmeralda. ♥

Jag börjar såklart då den dagen jag red henne första gången som hennes medryttare, jag kommer ihåg hur söt du var när du stod där i hagen och åt på den livsgröna gräset med din busiga pannlugg och såg helt oskyldig ut. Du såg ut som en ängel, och det var precis det du var.
Jag fick hämta dig från hagen och vi gick i sommarsolen som var påväg ner, jag hade tur som hade träffat dig, för mitt hjärta var varmare än någonsin! Vi ställde oss i stallgången och jag började rykta dig och när du glänste så sadlade och tränsade jag dig, för du och jag skulle ut och rida med min syster. Jag hade aldrig ridit dig förr, men jag visste att du skulle ta hand om mig och det gjorde du, du var den ponny jag alltid har drömt om!
Jag har lärt mig så mycket på dig, för jag har gjort mycket jag inte har vågat med dig, och vi har gjort allt tillsammans. Alla dom fantastiska dagar jag har haft med dig är obeskrivliga, ofattbara och jag kan inte förstå att det snart är slut. Dagarna har blivit till veckor, veckorna till månader och månader till år. Jag växer så det knakar och du stannar kvar. Jag hade hoppats att jag kunde krympa istället, så jag kunde rida dig tills döden skiljer oss åt, men livet är orättvist och inte alltid som man vill. Som tur är så får jag rida dig ett tag till, och den tiden kommer jag att ta vara på som aldrig förr. Jag rider på din bästa vän Celine också, din häst-kompis som du har bott med i hela ditt liv. Ni har samma ägare, så jag kommer aldrig att inte kunna träffa er föränn domedagen slår till. Jag älskar dig Saldie, och det ska du veta! ♥

Nu kommer det en STOR drös med bilder från våran resa tillsammans, som inte än är slut!

Jag skiter i hur ful jag än är, jag bryr mig inte. Bara hon är söt så blir jag glad ♥











Flying with your love, shining with your love, riding with your love.
I feel like I’m on top of the world with your love.
Everybody wants what I got with you,
'Cause I’m standing on top with a killer view.

/Ebba

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett par ascoola örhängen designade av Filippa själv!

Klicka HÄR för att komma till hennes blogg och tävla du också :)

/Ebba

a real girl isn't perfect, and a perfect girl isn't real.



/Ebba

Ny design!

Suttit och knåpat på en ny header och bakgrund, så här blev resultatet! Vad tycker ni? Den blev ju lite vintrig i alla fall :)

Har ridit idag för första gången på 3 hela veckor! Jag red på Celine och vi red ut med Cajsa och Diamond. Ve galoppade längst en låååång galoppsträcka, sweet! Men annars skrittade vi bara genom skogen och på vägarna var det blank is så där blev det skritt också.

Nu ska jag gå och äta, vi höres!

/Ebba

Bjuder Mange?

Diggar Mange Makers nya låt "Mange Bjuder".

Man gillar den om man har humor ;)


/Ebba

Lucia!

Hej allihopa, nu var det längesedan jag skrev här på bloggen. Datorn har varit sönder och inte förren en vecka sedan så lämnade vi in den. Nu är den lagad och klar för att användas. Det visade sig att det var en hårtuss som hade krypit in i fläkten under datorn.. hur nu det gick till, och så hade fläkten blivit överhettad och så. Men nu är det borta:)

Idag är det förresten lucia och jag ska snart gå till skolan för att kolla på luciatåg, sen är resten av dagarna vanliga :)

Sen har jag inte kunnat bloggat av en annan anledning också, men det tar vi en annan gång. För nu måste jag kila! Ciao! ;)

Tävling om BR Schabrak!

Klicka på bilden för att vara med i tävlingen :)

/Ebba

RSS 2.0