mår inte bra, feber gör det inte bättre heller..

Ligger och febrar mig i soffan, har 38.5 graders feber just nu. Så på köpet fick jag en extrem huvudvärk och ont i halsen. Tack till dig som gjorde att jag blev sjuk idag, tror nästan att jag ska skicka ett tack-kort..

Så från min sida (vems annars?) så kommer det inte vara så mycket bloggning tills jag blir frisk. Så ha det bra! Hejdå :)

Juste, det var en som frågade om jag kunde skriva ett inlägg om Mynte (frieserhästen), och javisst kan jag det! Kommer ett inlägg när jag är friskare, nu vill jag bara vila satan så jag blir frisk :)


dfkjbnkdhf <- det betyder 'hej' på isländska

Tjenare! Idag har det varit hur lungt som helst i skolan. Inga 'riktiga' lektioner och fick sluta en halvtimme tidigare, jovars ;)

Känns som om jag håller på och bli sjuk. Fryser, har ont i huvudet och ont i halsen. No good.. på fredag ska jag ju sova hos becca och på lördag åka in till stan. Hur ska detta gå? Får väl åka ändå, jag menar, inte hela världen.. ellerhur?

Ska ut med hunden, sen sova lite. Efter det ska jag cykla upp till stallet och rida lite på Mynte! Härligthärligt ;)

Jojuste, jag tycker ju själv att det är pisstråkigt att läsa inlägg på folks bloggar när det bara står massa ovesentliga saker, så jag undrar.. Vad vill ni läsa om? Jag menar, det som jag skriver nu för tiden är väl inte så kul? Eller är jag helt ute och cyklar?


Bild från Valborg! | Foto: Alva


kick out the epic motherfucker

you know what we do, and we do it so fucking good.

Foto: Lina | Kamera: Canon EoS 600D

Du är den finaste hästen på denna jord, det finns ingen som du min vän. Mynte ♥

Till alla er där ute

Hejsan allihopa!

Jag tänkte skriva lite ang. bloggdesigner eftersom jag får många frågor hit och dit hela tiden.

En av dom vanligaste frågorna är:

Gör du bara hela designer, eller bara en header också?
Svaret på den frågan är att jag gör både och, allt från en enkel header till en fullkodad hel design.

Sen är det väldigt många "oseriösa" bloggare ("pekar" inte ut någon specifik) som skickar mail hit och dit och bara skriver "jag vill ha en ljusrosa design, så du får fria händer".
Jag har inte tid att få helt fria händer, och hur hade den tänkt att jag skulle förstå vad den vill ha för bilder och så i sin design förutom att den ska vara ljusrosa? Så snälla, kan ni inte förstå mina instruktioner som står i det HÄR inlägget. Skicka inte mail till mig då och be mig att göra en bloggdesign. Jag har fullt upp med andra som faktiskt gör som man ska.

Sen till dom flesta som skickar ett sånt mail, så skickar jag tillbaka och skriver att du måste skriva till det och det som behövs. Nej, då kommer det tillbaka ett likadant? Ingen respekt för att jag har hur många som helst som faktiskt "vill" ha en design. Tänk på att jag väljer bort er som inte följer "reglerna" och tar dom som faktiskt följer reglerna före er. Sen får ni efter.

Det har endast varit EN tjej hittils som har skrivit hur utförligt mail som helst, och hennes design tog endast 1 ½ timme att fixa till. Medans er som inte skriver ett bra mail alls kan ta flera veckor..

Sen så kommer ni inte att få en header/design (vad ni nu önskar) om ni kommenterar på min blogg. Jag har ju skrivit att ni ska maila? Så varför inte följa vad jag skriver?


SÅ FÖR ATT SAMMANFATTA DET HELA.. OM NI VILL HA EN DESIGN AV MIG, FÖLJ REGLERNA SOM STÅR I DETTA INLÄGG, ANNARS PLOCKAS/VÄLJS NI BORT FÖRE DOM SOM FÖLJER REGLERNA!


Rida på Örbyhusdagen?

Imorgon är det Örbyhusdagen, som alla andra år tillbaka i tiden så är det en tradition att ha den s.k. Örbyhusdagen här i vår lilla ort.
I år är det inte lika mysigt som det alltid har varit, då när min mamma var med och fixade ö-husdagen så fick jag va med och så och sätta upp lappar och hela tjottahejtan. Men nu har dom bytt "grupp-fixare", så nu är det några helt andra som fixar dagen. Det kommer inte att vara med de saker som alltid har varit med, inge småstjärneuppträdanden, ponnyridning osv..
Men det kommer nog bli bra ändå! Jag kommer att gå runt där och kolla lite med Becca, Lina och Alva. Kommer att vara lagom varmt väder (runt 18+), inte för varmt :)

Sen efter när allt har stängt och så, då ska Lina och jag fara upp till stallet så ska hon fota när jag rider Mynte. Tänkte rida barbacka på ängen. Hoppas på finfina bilder och att vädret är med oss!

Nu har jag också fixat klart ännu en design, och till er som väntar på eran design.. NI MÅSTE KOLLA ERAN MAIL!!

Puss och kram på er.


jag och en av mina bästa vänner, becca ♥



inget du sa va nånting bra, inget du va ville jag va.

jag bygger bygger upp och du river river ner.
du gör mig så lack, du vägrar ge upp.
för jag klättrar klättrar upp och du drar mig drar mig ner.
vi måste ta ett snack hörru, du måste flytta på dig.


dåligt från min sida

usch, känner mig hemsk som inte ens loggar in här och kollar läget. Inte ens skriver jag ett litet inlägg om att jag lever!

Kommer att ha fullt upp hela helgen så förvänta er ingen toppbloggning från mig inte ;)


Idag har jag legat och stekt i solen en timme, liten rand fick man. Så bara att fortsätta såhär i det underbara vädret vi har fått och kommer ha tillsvidare. MINST 25+ VARJE DAG! :D

UPDATE: Ser ut att bli regn just nu, läste på fb att det åskar och regnar hos vissa i närheten!

Wooho!

Hejhallå bloggen! Bara jag som har ett helt underbart väder? Solen skiner och minst 20+ ute, fyfan vad härligt!
Massa nya designbeställningar på G, helt underbart att ni älskar mina designer. Sjukt kul!

Ska fixa massa nu, typ 13 dagar kvar i skolan, chill som tusan. Har ungefär 3-4 prov kvar och en uppsatsinlämning, så snart är jag klar.

Har inte så mycket mer att skriva än att livet rullar på som aldrig förr, nöjd med mig själv och mitt liv. Kan inte bli bättre. Invigde min byxdress idag också, mmh, sommmmaaar! ♥

Den här låten går 24/7 i lurarna hos mig. G r y m.

Galen kväll/natt!

Jotack, rubriken talar rätt bra för sig själv. Sov hos My igår med Becca och Agnes, oh herrejisses vad vi gjorde saker som aldrig förr.. vi snurrade minst 10 varv på marken och sen skulle vi springa iväg med neddragna byxor.. okej?
Haha, sen massa annat som inte är så lämpligt att skriva ut här. Flummigt, jao!
Sen filmade vi också en utmaning när jag drack *host* upp ägget.. eller ja.. jag drack inte upp det. DET SMAKADE SÅ ILLA ATT INTE ENS JAG DRACK UPP DET!
Fyfan, har aldrig ätit/druckit något så äckligt som det där ägget var. Kommer faktiskt inte göra den utmaningen, tyvär. Men om ni tycker att jag ska göra den, så vill jag att ni gör det först så ni får veta hur äckligt det var! Höll ju på att spy..

Ska försöka göra några utmaningar imorgon också! Håll ut ;)

I only miss you when I'm breathing.




hej hallå!

Blir så himla glad av all god respons jag får av er som skickar mail och vill ha design av mig. Så himla gulliga ni är! Läser varenda mail och försöker göra det bästa av det ni vill ha och önskar.
Jag har förresten fixat en ny box i menyn där det står vilka bloggar jag har designat, jag har säkert glömt några, men isf så får ni kommentera här så skriver jag upp er också! Gjorde det för att dom andra som vill ha ska kunna se vad jag har gjort och kunna ta inspiration från dom!
Jag har också hela 8 nya beställningar! Puh, får göra allt noga men fort innan sommarlovet ;)

Idag red jag Mynte, det blev ett barbackapass i da paddock. Han skötte sig finfint i princip hela passet, men i vänster varv var han lite stel. Men annars, hur bra som helst! Var dock lite varmt så han blev fort trött.
Sen skrittade jag av en bit och kom på att Becca och My var hemma hos My (hon bor nära Upplandastallet) så jag red hem till dom och hälsade på lite! Här är en bild på mig o Becculito på Mynte ;)

Igga mitt face, men jag skulle precis börja skratta!

 


jag sa fuck it, solen sken

De är ungefär så jag känner med bloggen nu, det är hur fint väder som helst ute!
Jag drar om en stund upp till stallet, fixa allt åt Mynte och luncha hästarna. Sen ska jag rida ett barbackapass på paddocken. Hade ridit ut i skogen om dom inte har stängt av typ hela skogen idag mellan 10 och 17.. suck.
Idag tävlar Erica sin sista dressyrtävling på Calvin, han åker till till sin nya ägare i göteborg på Måndag. Hoppas dom vinner och sopar banan nu, så dom får ett bra slut! Lycka till Erica! ♥

Nu ska jag köpa något att äta, sen dra upp till stallet och göra allt som jag skrev i början av inlägget. Pusshej!


Ingen rubrik

Har varit väldigt off nu i några dagar, har sovit i stallet från ons-tors och sen från tors till idag sov jag hos Erica. När vi sov i stallet så sprang vi i ridhuset och hoppade hinder som vi ställde upp, sen släckte vi och så sprang dom andra runt och skrämde varandra, och jag stod vid väggen och fick panik. Hatar mörker.

Dålig uppdatering kommer det att vara hela helgen, kommer nog ha fullt upp med Mynte.

Snabbt inlägg sådär! Kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om, blir sjukt mycket lättare om ni ger mig lite tips ;)

Kram!


Bloggtävling hos TJ

Jag är med och tävlar, var med du också!

*Klicka på bilden för att komma till tävlingen*

 


Bloggtävlingar

 

Jag är med och tävlar, var med du också!

*Klicka på bilden för att komma till tävlingen*


Hej alla goa läsare

Jag har för mycket att göra just nu, är för trött och utkörd för att blogga.
Till er som jag ska göra designer åt, jag har sett alla mail och så. Ni behöver inte oroa er, jag ser varenda dag vad som kommer in. Men jag kommer inte att börja på designerna förrän på Tisdag.

Hoppas ni har förstående för detta. Jag är för trött för att skriva mer just nu. Hejdå! ♥


ingen är normal, alla är perfekta.

 

Tro på er, stå på er, skit i vad alla andra säger om er, ni är alldeles perfekta som ni är ♥

Whip it

Har noll bloggfeeling nu, ni kommenterar och besöker asbra och så. Men jag vet inte vad jag ska om för att min blogg ska bli intressant? Gjorde ju ett nytt designtips igår, ska jag göra mer såna eller? Men jag måste ju skriva lite vanligt också så min blogg blir lite intressantare. Så hörrni, kommentera nu vad just NI vill läsa om!

Skriver lite kort att jag ska ju stängsla sommarhagarna idag, ska dra upp till stallet vid halv nio så jag är där till 20 i, kl 10 börjar vi stängsla. Ha en fin dag! Här är det ju sol och varmt idag, så jag tänker ha en fin dag :D


Det här vär ett tag sen! Hehe, en bild på mig och min bästa vän, Becca ♥


vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig?

Vem försvann? Jo, den som brydde sig.

Jag har varit ute och ridit med Erica idag, en lugn tur ute i "skogen". Mynte var väldans stark för att jag red på vanligt tvådelat tränsbett (brukar rida på pelham med ponnydelta) men jag klarade mig. Han var bara svårare att jobba med, men det är ju bara bra. Men till en viss gräns är det jobbigt. Mycket häst att rida det där!

I en uppförsbacke så galoppjobbade jag honom, och hur fint gick han inte om HUR FINT SOM HELST!?!!? Helt underbart, kände att jag fick en korrekt sits också, för precis när han gick som finast så tänkte jag rak hand och häl-höft-axel så klickade allt direkt! Stolt :')
På vägen hem blev dom taggade som vanligt och Calvin bockade/sparkade bakut med Erica så tränset höll på att åka av (hur dom nu lyckades med det har jag ingen aning om).. typsikt Erica..

Jaha, hur har eran lördag sett ut då? Min har varit en stalldag! Imorgon blir det att stängsla sommarhagarna så att det är klart tills slutet på maj då dom går ut på bete då :)

Ha det bra, hoppas ni uppskattade mitt designtips jag la upp nyligen. Kommentera på vad ni vill lära er så fixar jag det!


Designtips - Genomskinlig ram bakom bloggen

Tänkte dela med mig om hur man får en genomskinlig ram bakom bloggen, som den HÄR bloggen har.


1. Skapa en bild i Photoshop/Gimp som är 200x200px. Klicka sedan på OK.


2. När bilden kommer upp så är den hel vit, låt den vara det. Sen så ska du ändra på opaciteten, du väljer helt själv hur genomskinlig bilden ska vara, men mellan 40 och 50 brukar bli bra.


3. Nu när du ska spara bilden så skriver du vad bilden ska heta sen avslutar du med .png. Det är viktigt att du sparar bilden som .png och inte (!!) .jpg, annars blir inte bilden genomskinlig.


4. Nu ska du ladda upp bilden på bloggen, gå in på "Skapa" och sen "Bild". Sen ska du välja 200px i bredd på bilden.


5. Nu när bilden har laddats upp så klickar du där bilderna brukar komma upp så kommer bilden att komma upp.
När bilden har kommit upp så ska du kopiera bildadressen som dyker upp i adressfältet!


6. När du har kopierat bildadressen så går du in på "Design" och sen "Redigera Stilmall".
När du har kommit in på stilmallen så kollar du efter stycket #wrapper som ligger högt upp i stilmallen. (Om du inte hittar stycket så kan du klicka ctrl+f så kan du bara söka på det) Precis under #wrapper så ska du lägga in den här koden --> background: url ( bildadressen här ); och ta bort den här koden --> background-color: #FFFFFF; KOLLA BILDEN HUR JAG HAR GJORT!
Där det står "bildadressen här" så ska du lägga in bildens bildadress som du kopierade.



7. Nu är du klar och om det har gått rätt så ska det se ut såhär! (visar en liten del av bloggen)




Hoppas ni förstod mina instruktioner, undrar ni över något så släng iväg en kommentar så ska jag försöka hjälpa er!



Whatya think?

Vad vill ni läsa om? Jag vet ju att jag har över 100 som kikar in här varje dag, så något måste ni vilja läsa om :) Seså, kommentera på bara!


kärlek till killen alltså ♥


let my love take you higher, caus' I still turn to you.

Svar på kommentar

Anonym om you just out your lips togheter and come real close.:
Alltså Idioter,det är ju uppenbart att man saktar ner när man kör i närheten av en häst... Går dem i örbyhusskola?


Svar: Nej, inte längre. Men du, kommentera inte anonymt. Jag vet att du bor i Örbyhus, och nu skriver du örbyhus skola? Seriöst, kommentera med namn.. börjar bli lite drygt. Eftersom jag tydligen vet vem du är, men ändå inte.

you just out your lips togheter and come real close.

God morgon!
Idag är det inte slapp-lördag som gäller, nej. Idag ska här pluggas och ut och rida på Mynte en sväng. Inte stilla en sekund, ska försöka fixa någon av utmaningarna idag också. Får se helt enkelt, inget lovas. Men jag ska försöka!

Vilka idioter det finns, visst dom stannade. Men sen racerfart tillbaka och förbi.. blir så irriterad. Kanske ska skriva varför jag skrev så som jag skrev..
Jo, igår när jag var ute och skrittade på Mynte så var det så lungt ute, inte ens en myra på vägen. Men när jag kom ut på ok-rakan så kommer det en epa, men jag trodde han skulle stanna längst bort för jag skulle ändå inte rida hela vägen, nej då åker han emot oss och sen stannar. Då ser han att Mynte börjar trippa/halv stanna emellanåt och flåsa lite. Sen när vi kom närmare så stannade Mynte och sen vände om och travade hemåt. Jag fick stopp på honom till slut, och hoppade av och gick emot epan. Då började dom dra i full back och backade hela vägen, inte fan blev det bättre då. Dom kunde ju ha stått still, hade vart bättre så jag kunde ha sagt till dom. Fan.
Sen så finns det en asfalts ok-raka bredvid (vi red på grus ok-rakan) och då när dom hade vänt så åkte dom på asfalten istället, men nu i typ 190 med en cross som åkte bredvid. Saken gjorde det inte bättre för det.

Ska skälla ut dom rejält nästa gång jag möter på dom. Bara ren tur att jag vet vilka som körde. Jävla idioter.

Oj, långt "idiot" inlägg blev det. Men var tvungen att skriva av mig..

Ha det bra ♥

Challenges

Måste börja skriva, tack för alla utmaningar! Har skrivit upp alla på en lista nu, så alla ska bockas av en efter en. Det ska komma (eller det kommer) film på alla :)

Har ridit ut på Mynte idag också, när vi red ifrån stallet så var det skinande sol. När vi var på hemvägen så stormade och spöregnade det.. kan ni inte bättre vädergudarna? Snälla!

Ska fixa några designbeställningar i helgen, och plugga till två prov nästa vecka. Hare bra!

Designtips - Färgövergång på länkar vid mouseover

Tänkte tipsa om ett snyggt designtips! Att länkarna byter färg (segt) vid mouseover, som en "färgövergång".



1. Gå in i stilmallen. Klicka på ctrl+f och sök på a:hover.

2. Nu ska du klistra in koden här nedanför efter varje a:hover i stilmallen. Det är bara att scrolla så ser du dom!
color: #fd97eb;
-o-transition: all 1.0s ease-out 0s;
-webkit-transition: all 0.7s ease-out 0s;
-moz-transition: all 0.7s ease-out 0s;


3. Så här kan det t.ex. se ut:




Hoppas ni förstod!


Designtips - Dela upp menyn i boxar

Nu tänkte jag försöka förklara hur du delar upp din meny i boxar. Jag utgår från mallen fashion, det tycker jag också ni ska göra! Hoppas ni förstår mina instruktioner :)



(läs bara punkt 1 om du startar från mallen fashion))
1. Innan du börjar så ska du göra den HÄR saken först. Annars funkar det inte att göra själva boxarna. (länk från filippao.se)

2. Gå till din stilmall och klistra in koden här under texten under stycket #side (kolla bild)
#box {
width: 200px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
backgr
ound: #FFFFFF;
}




3. Gå till dina kodmallar, nu ska du göra så själva boxarna. Och då gör du så att du sätter <div id="box"> i början av din box, sen slutar du boxen med </div></br> Såhär kan det se ut:


4. Glöm inte att göra samma sak i alla kodmallar, och spara när du är klar!

5. Om du vill ha skuggning eller en ram bakom boxarna så ska du lägga in någon av koderna (olika för kant eller skugga) direkt efter #box {

Kod för kant: (för att få kanten större så ändrar du 1:an till ett högre tal, ju högre tal, ju tjockare kant)
border: 1px #000 solid;

Kod för skugga: (för att få en "större" skugga så ska du ta ett högre tal på 7:an som står på andra raden efter box-shadow:.....)
-moz-box-shadow: 0px 0px 7px #000;
box-shadow: 0px 0px 7px #000;




Hoppas det hjälpte och om ni har några frågor, lämna en kommentar om ditt problem! :)

You know I'll be your life, your voice, your reason to be

Tjenare!
Vill bara tacka för de utmaningar jag fick igår, hela tre stycken! Men det är alltid en början. Ska fråga mina kompisar idag om några utmaningar jag ska göra, och allt filmas ju, så ni kommer nog få något att skratta åt snart ;) Det värsta hittills, det är nog att dansa till Waka Waka och äta macka samtidigt, omg.
Kanske filmar en sak idag, vi får se ;)

Snart är det sommarlov, om 18 skoldagar. Herregud, känns helt overkligt att jag börjar nian efter sommarlovet. Jag, gå i nian? Yeah right. Jag vill ha två sommarlov och live my life ett tag till.

Det är piss skit väder
här i kära Uppland. Regnet har hållt på i 24 timmar nu, och det fortsätter! Så trött på det här, sol ska det vara!

Hejrå!

Ska jag?

Tänkte om det skulle vara en kul grej om ni kommenterar massa utmaningar som jag ska utföra, sen så ska jag filma det och lägga upp det på bloggen. Skulle det vara en kul grej?

Är ju roligare om man får läsa lite mer än "Hej, idag har jag gjort.." och se lite mer än bara massa tråkiga bilder och så. Så.. vad tycker ni? Jag gör det bara om ni kommenterar maaaassaa utmaningar jag ska göra! Ingenting är outförligt, förutom typ, hoppa från mount everest eller flyg till blåkulla med pegasus. KOM IGEN NU :D


känslan när man..

Den fastnar på hjärnan, jofan.




we said forever, but wtf is happening?

God dag!
Har varit i skolan, som vanligt. Biologiprovet var inte så stort som förväntat, men gick bättre än förväntat! Hoppas nu att jag tror rätt.
Sista timmen hade vi idrott, vi hade friidrott och det gick bra. Men min träningsvärk i benen (som jag trodde höll på att gå bort) kom tillbaka. Suck.. Annars gick allt finfint!

Nu ska jag chilla lite (läs: fixa bloggdesigner) fram till kl 6. Då blir det kalas för min syster som fyller 17år.

Förresten, satt och tänkte på en grej och har kommit fram till en sak. Efter den 12e Juni så kan man inte beställa bloggdesigner förrän fram till nån gång i Augusti. Jag menar, vem vill sitta inne på sommarlovet och fixa bloggdesigner? Sen kommer jag nog även börja ta smått betalt sen när jag kommer igång igen.
Jag slutar skolan den 12e, så efter det så kommer "funktionen" stängas ner fram till Augusti :)
Så passa på att beställa just din design av mig innan jag låter boken damma på hyllan den 12e Juni!

Ev. så kommer jag kanske att göra några bloggdesigner några gånger under lovet. Men då kommer det att komma upp på bloggen om när och hur.

HA EN FORTSATT BRA DAG OCH BE AWSOME!

hjärnan och nervsystemet

Idag har vi ett "stort" biologiprov om hjärnan och nervsystemet. Önska mig lycka till nu och ha en bra dag!

Kommer fler inlägg under dagen, efter skolan alltså ;)

did you know that..

.. jag älskar att blanda margarin + (lägg till "mycket" innan) socker tillsammans, och sen äta det.

.. när jag var liten hade jag astma, och en natt höll jag på att kvävas för jag inte kunde andas på några minuter.

.. jag säger väldigt ofta "nu måste jag plugga", så sätter jag mig med böckerna och några minuter senare sover jag.

.. min mamma hade hästar tills jag var 5 år.

.. av de 4 datorer vi har haft har jag haft sönder 2 av dom.

.. jag har aldrig pussat/kysst/hånglat (whatever) med någon.

.. jag sitter vid datorn minst 5 timmar per dag.



Haha, som interesting fact!

förkyld och jag kirra matte och kemiprov!

Hej allihopa!
Jag är förkyld, väldigt förkyld. Snorar hela tiden/halv hostar, not fun at all. På matteprovet idag var jag tvungen att gå ifrån och snyta mig, snoret rinner hela tiden ju!

På tal om matteprov, klarade matteprovet idag. WIHO! Sen hade jag kemiprov sen förr, som jag skulle göra om idag, och det klarade jag också. Sjukt stolt över mig :) Så är det biologiprov imorgon och teknikprov på måndag. Then I'm done!

Kommer upp ett oväntat inlägg snart, keep out bitches!


top 3 videos @ youtube










Kim Vadenhag

.. är en riktig snygging. Jag menar, KOLLA BARA PÅ HAN!?




vi sa fuck it, solen sken

Det är så exakt jag känner nu, jag har lust att bara skita i allt och åka någonstans. Typ till Göteborg och leva livet, SOLEN SKINER JU!
Jag är hemma från skolan idag. Har sjukt ont i halsen och ont i huvudet. Så jag mår nog bättre av att pigga till mig hemma, än att trötta ut mig mer i skolan. Jag ska också fixa två bloggdesigner idag, en till Biiw och en till Wilma :)

Vill bli klar med dom nu, så jag slipper ha dom hängandes över mig och jag får mer ångest över att jag skjuter fram det hela tiden. Så nej, nu ska jag bli klar med dom. Inte imorgon, inte nästa vecka. Idag.


Foto: Självutlösare | Modeller: Bästavän & jag ♥

sjuk och plugg

Känner mig inte alls frisk, har jätte ont i huvudet, snorig och halsont. Blir nog till att stanna hemma imorgon, pallar inte vara i skolan när jag inte känner mig bra. Blir bara allmänt tjurig, jobbar inte på lektionerna och klagar på allt och alla.  Plus att jag får mer tid till att plugga till alla prov vi har den här veckan.

Idag har jag ridit på Boggie, de gick bra. Men han bråkade lite när vi skrittade fram ute.. bajshest. Men sen kom en tjej som bor nära stallet och hjälpa mig förbi spökena ;)

Nu ska jag kolla klart på Williams klipp, vi hörs!

favoriter från skrillex

Här kommer två låtar som jag lyssnar på typ, hela tiden. Från the one and the only, Skrillex!

 

 

LOVE YOU ALL!


sunday morning

Vaknade upp idag med sjukt ont i benen, och idag är det söndag. Det betyder varken mer eller mindre att det är måndag imorgon = skola.
Måste plugga till ett teknikprov jag ska göra imorgon efter skolan. Sen har jag biologiprov och matteprov på onsdag, skit kul verkligen, skit kul.

Idag som sagt ska jag ju plugga, men sen ska jag åka upp till stallet.

Nu ska jag försöka klä på mig och gå ut med vovven. Be awesome and subscribe'a mig på youtube!

bild i repris, men fortfarande lika sann.


i can't get you of my mind

Måste inleda detta inlägg med en mening. DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!

Sådär, idag har jag inte gjort någonting vettigt. Sovit bort halva dagen på ett biljardbord. Vi sov ju hemma hos Lina och vi brukar alltid prata bort hela natten uppe på biljardbordet. Så gick dom andra och la sig på madrasserna och jag låg kvar uppe på bordet, sen halvsomnade jag. När jag vaknade igen pallade jag inte resa på mig och sova på madrassen, så jag låg kvar uppe på bordet. Har lagom ont i ryggen nu..

Alva och jag hade förresten skit kul igår kväll. Men jag har rätt ont i benen efter allt hoppandes.. var bara massa snygga killar där. Ett plus, sen att Alva får extra mycket energi när hon dricker energidryck. Det är mindre bra.. haha, men kul ändå!

Haha, kom och tänka på en sak. Hur blir man snygg? Om någon har ett svar på den frågan, skriv en kommentar.

Nu ska jag ut med vovven, seent på kvällen.. godnatt!

Kan kolla i timmar

Asså, en blogg jag nyligen har börjat läst. Det är Dennis blogg.

Allt han skriver och vloggar om, är helt sant. Det finns inte så mycket mer att skriva än att han är snygg, grym och att ni måste läsa hans blogg och kolla in hans vloggar!

Klicka HÄR så är ni grymma! CHECKELICHECK!


wow!

Ni slog bloggrekord igår, hela 190 sidvisningar :D Gud vad glad jag blir, fortsätt såhär!

Ikväll åker jag iväg på Dj @nton eventet i Månkarbo med Alva! Ska bli kul faktiskt, att komma ut lite. Vet inte hur sent vi kommer att vara kvar, men vi kommer nog att ta 11 bussen hem eftersom det inte går några senare bussar. Efter så ska vi sova hos Lina med henne, Agnes och Becca. Buskväll!

GILLA MIN SPELLISTA PÅ YOUTUBE GENOM ATT KLICKA HÄR, OCH LYSSNA PÅ ALLA GRYMMA LÅTAR! :D


Ny design!

Klicka F5 om det ser konstigt ut!

Vad tycker ni om den nya designen? Lite småfix kvar, sen är det klart!
För er som har  Launch Internet kanske ser designen konstigt. Men för er som har Mozilla Firefox eller Google Chrome så ska den inte se konstig ut :)

UPDATE: Har inte fixat kontaktformuläret som ska komma upp när man klickar på ikonen "KONTAKT" bredvid menyn, det kommer snart upp!




Plugg plugg och mera plugg

HEJ PÅ ER!

Pluggar, lyssnar på musik och trixar med en ny bloggdesign samtidigt, väldigt svårt, men det funkar om man inte kan prioritera på något annat sätt. Hade SO-prov idag också som jag pluggat sådär jätte mycket till.. hehe not. Men jag klarade det väldigt bra! Svarade på alla förutom två frågor, good.

Biologi-prov, matte-prov och tyska-prov nästa vecka. Pluggar ju nu till biologi-provet och jag kan redan matte-provet. Tyskan vill jag bara skita i.. gud vad jag hatar tyska. Men jag måste klara det.

Nej, nu ska jag lägga in da new header. Ses senare!



Gaalet!

Har varit dålig uppdatering från min sida sen igår, har ju varit hos en otroligt bra vän i Uppsala över natten och dagen! Har aldrig haft så sjukt kul i hela mitt liv, solat, skrattat, ätit jordgubbar, suttit och ätit glass i ett växthus (bajsigt fint) och fotat i solnedgången (vi fick bild på när jag råkade kliva på alvas fot) haha!

Vi har också varit och kolla på majkasan, fyrverkerierna och så har vi varit och sprungit, typsikt oss.
Finns inte så mycket mer att skriva än att det var min bästa valborg i hela mitt liv ♥ Tack för allt Alva, du är bäst!



Nu vill jag gå ner till Ica och köpa en B&J, sätta mig på balkongen och sola livet ut! Tänk om det kunde vara så här fint väder hela året om? 19+ och stek :) Är också rätt sugen på att ut o rida nu, längtar tills sluten på sommaren, då kanske jag ska börja rida en söt ponny ;)

Ha det bra, det var allt för mig :)

Där jag hänger min hatt

 

 


RSS 2.0