Failbilder

Eftersom jag inte har så mycket att blogga om så kan jag bjuda på lite failbilder! Dra gärna igång låten jag länkar här under medans ni checkar bilderna. Blir lite härligare då ;)
HAHAH! DEN TREDJE BILDEN ÄR HELT KLART BÄST!!
 
 
 

Ny bloggdesign till Malin!

Nu är jag klar med Malins design, vad tycker ni? Är supernöjd! Klicka på bilden för att se hela resultatet på hennes blogg.
 
 

Saker jag stör mig på vid ridning/skötsel

Nu tänker jag skriva en lista på saker som verkligen inte får förekomma vid ridning osv. Det här är vad jag tycker och sen skulle det vara kul o höra era åsikter kring saken, och vad ni har för saker ni stör er på/ogillar vid ridning :)
 
- Utsläppt hår. Det är det värsta som kan förekomma, förstår inte att någon inte irriterar sig på när ens hår flyger och flänger åt alla håll på samma gång. Nej, helst uppsatt i tofs eller fläta spelar, bara det inte hänger löst.
 
- För stora ridbyxor. Ja, finns inte mycket att tillägga än att det är groteskt fult när ridbyxorna hänger slappt här och var. Tajt ska det vara!
 
- För korta ridstrumpor. Inte så mycket att säga om det här, bara otroligt fult! Men om man har ridstövlar/chaps så får dom inte räcka så att det syns utanför ridstöveln/chapsen heller. Lagom ska det vara!
 
- Nosremmen åt fel håll. Det absolut fulaste som man kan göra med tränset. Remmen ska peka nedåt och inte hänga löst, utan sättas fast med något längst ut.
 
- Skitig/oborstad häst. Först och främst ser det ovårdat ut att inte borsta sin häst. Kan du inte borsta din häst ordentligt så ska du nog inte rida. Okej om det är smuts som sitter i pälsen och går inte att få bort med borsten, men ytligt smuts som man inte har tagit bort är det inte okej. Borsta din häst noga! Dessutom är det inte bra att rida en skitig häst då det kan förekomma skav.
 
- Fult och slarvigt lindade ben. Kan man inte linda benen på hästen, så borde man undvika att ha lindor. . Så fult när det sitter som en klump mitt på benet, när lindan sitter upp-och-ner eller när spännet sitter bak-och-fram.
 

Back on Track hjälm till kanonpris!

Just nu är det extrapris på BoT-hjälmen på Hööks! Passa på och fynda den för 1.995kr (ord. pris 2.840kr)!
 
Finns HÄR i webshopen.

Dimmans Esmiralda, Saldie

Hanna önskade bilder på min förra medryttarponny Saldie som jag red hela förra sommaren. Så här kommer dom jag har kvar, eller rättare sagt, dom enda bilderna jag fick på henne! :)
 



i love you more than i did before

Så fort jag hörde låten så stannade allt, fyfan vad bra den är!
 
- så sjukt jävla bra, blir rörd.
 

Nykär interlude

Bästa videon på länge, dessutom med världens snyggaste ♥
 
 

you can borrow rolling stones t-shirt

Hejsan, sorry for dålig bloggning. Har bara inte haft tid och ork. Blir ju så ibland.. Inga dåliga ursäkter här!
Halvt död efter en natt med brudisarna, nu snart ska jag bege mig upp till stallet för att trotsa regnet och rida ut en sväng på Mynte barbacka är det tänkt. Bara mysa en stund! Så härligt de ibland också.
 
Kanske klickar några otroligt skarpa och braiga mobilbilder som jag kan slänga upp här också. Får se hur det blir med det! Ni får ha det så bra så länge så hörs vi väl när vi hörs :)
 

Falska vänner

Falska vänner är det värsta som finns, usch. Så otacksamma och dom vet inte alls vad dom håller på med när dom leker runt och är kära i sig själva och allt som är runt sig själv. Tror att allt är som vanligt efter ett tag också? Patetiskt. Du har faktiskt "sårat" någon och det är inte "bara struntsamma". Skulle gärna vilja utsätta den som är falsk för samma sak så den vet vad den håller på med. Fyfan alltså. Skulle aldrig, ALDRIG göra något sånt då jag vet hur jobbigt det är med falska vänner.
 
Håll ihop och lev galet ♥
 
Bästavän och jag, vi har aldrig bråkat och kommer nog alltid hålla ihop!

These will be the years ♥

Ovisad bild från i somras. Redigerad av mig idag :)
 

Mynte U

Kassa mobilbilder, men såhär såg vi ut när vi begav oss ut i mörkret igår. Riktigt härligt var det, eftersom han hade bra framåtbjudning och jag behövde varken spö eller sporrar. Red ut utan på måfå först och hoppades att han skulle vara pigg, och gissa om han var!? Kunde ööka riktigt mycket för att vara Mynte (ute dessutom) och minska på direkten. Fatta galopp direkt från halt och från skritt. Puss på bästa mannen ♥
Men idag ringde Matilda och berättade mindre roligare nyheter. Inte det man vill höra, men jag hoppas han blir bättre snart! Dåliga lungor och måste ha astmamedicin (puffar) två gånger om dagen.
 
Börjar dessutom bli riktigt burrigt och höstigt nu. Exakt som man vill ha det! Men vissa dagar mer regn än dom andra. Ska försöka ut och fota nån dag med Mynte med alla fina färger, hoppas på bra väder! Hello October, please be nice to me

Bra flyt

Det känns som om jag har väldigt bra flyt i bloggningen. Ingenting skrivs och ska jag vara ärlig så görs det inte så himla mycket i mitt liv heller. Skola, hem, äta, plugga, sova och stallet + kompisar inklämt då och då. Får ångest över att det är så mycket prov, men vill verkligen klara alla. 3 prov i veckan, varav ett idag sen resten tisdag och onsdag. Så peppar peppar! Jag kan klara dethär. Plus att jag vill hinna med bloggen, men har inget att skriva. Så nu blir det framöver att jag bloggar om jag har något vettigt att skriva ;) Även om statistiken är hemsk, but if nothing goes right, go left.
Ny, mer höstigare/vintrigare design ska komma upp inom kort också!
 
 

the janoskians ♥

 
Hittade just det mest underbara bandet, helt fast vid deras låt! Hitta den får ni göra själva ♥ Kramen!
 

justgirlythings

 

plugg, plugg och åter plugg ♥

Egentligen borde jag inte ens sitta här, men vad händer varje gång man tänker så ändå? Jag hamnar här och knappar ändå.. skit också. Kemiprov imorgon och jag kan NÄSTAN inte ett skit, bara nästan.
Jag längtar tills den dagen jag kan köpa mig en egen kamera för egna pengar, gud vad bloggen skulle bli bra då. Jävligt bra alltså. Har STOORA planer!
Imorgon blir det myskväll hos Becca med tjejerna, hon fyller år på lördag så jag var och köpte present idag. Du kommer bli glad. För huuur du har tjatat om det här! Kan tyvärr inte skriva det, för vet att du läser bloggen.
 
Nej, kort inlägg bara, måste gå och p l u g g a nu! Vi ses någon gång imorgon. Kanske, får se. Kramen! ♥
 

Mina åsikter om Okunniga häst-föräldrar

Från att vara några dagar lite off på bloggen och NOLL inspiration, så har jag fått massa ideer om vad jag kan skriva. Så let's get started då!
 
Tänkte börja om vad JAG tycker om alla okunniga hästägare här ute i världen.
Det finns sååå många småtjejer och småkillar som har sin högsta dröm att få en egen ponny. Alla typiska hästmänniskor har nog alltid haft den drömmen, right? Dom rider på ridskola ett tag och deras föräldrar är så stolta över deras barn som klarar av att rida åka häst/ponny. Dom köper en ponny till sitt barn efter lite tjatande och vips så har dom en ännu gladare unge + ett till djur. Vad mer kan en förälder begära?
Jag tror nog att 50% av alla föräldrar som köper en ponny åt sin unge är så rädda för hästar och vet knappt hur man leder en häst, men ändå köper den för att ungen ska vara glad och nöjd. Det är både rätt och fel.Det är RÄTT för att alla ska få vara bortskämda (ta inte illa upp..) och få som vi vill lite då och då i vårat liv. Det är FEL för att tänk när olyckan kommer och föräldern/föräldrarna inte vet hur dom ska agera och ta sig till. Visst, ringa 112 kan vem som helst göra, men om dom är t.ex. super rädda för hästar, men försöker för barnets skull, och måste få tag i en galen ponny är inte så lätt som det låter.. tro mig.. det vet nog alla som har varit i en sådan situation? Eller har jag fel?
 
Det låter säkert sjuukt "b" av mig, som inte ens har en egen häst, att sitta och skriva om okunniga häst-föräldrar, men mina åsikter, och jag ville ha något att skriva om som kanske "får upp diskussioner" och folk tänker till. Visst, ALLA som inte har en egen häst vill väl ha en? Men ibland kanske man måste tänka på omgivningen och folket som kommer "drabbas" (hittade inget bättre ord), i det här fallet, dina föräldrar.
 
Så tänk efter gott folk! Kramen ♥
 

Länkbyte, Ida Woxlin!

 
Jag och Ida har aldrig träffats i verkligheten, men hon verkar riktigt go och snäll!
Hon vet verkligen vad hon siktar mot och drar undan allt som kommer ivägen och fortsätter framåt! Har mycket ideer om allt och är duktig på sin sak.
Tycker att ALLA ska kolla in hennes blogg som ni hittar genom att klicka HÄÄÄR! :D
 

Gimptips - Den busenkla magiska redigeringen

Tänkte att det var rätt längesedan jag gjorde ett Gimptips nu och jag kom på det själv. Så det blir hur jag redigerar mina bilder, hur enkelt som helst, men hur fint som helst! Så hoppas ni förstår mina vackra instruktioner! Enjoy!

1. Först öppnar du den bild du vill redigera. När du har öppnat upp den så klickar du på "Färger" i menyraden och sedan väljer du "Kurvor" i listan som kommer upp.
 
2. När du har klickat på "Kurvor" i listan så kommer det upp en ruta som ser ut som den på bilden. Då drar du bara i "prickarna" i diagrammet lite hur du vill, nu hade jag den helsvarta pricken uppe i hörnet och den pricken med en cirkel vid mitten. Jag brukar ha den helsvarta pricken i vanliga fall i det området jag har ritat en svart cirkel. Men nu hade jag en mörkare bild, så det blev bättre i hörnet! OBS! DU FÅR TRIXA FRAM HELT SJÄLV, DET ÄR OLIKA TILL VILKEN SORTS BILD MAN HAR!!
 
3. När du har fixat med prickarna så att du själv är nöjd så är du klar! Så här blev resultatet av min redigering + att jag la till lite "varmare ton" på en annan sak. Men det kan jag lära er någon annan gång :)
 

Uppe med tuppen

Vilken av bilderna var finast? Svartvit eller färg? Bild på bästa vän från "photoshooten" igår! ♥
 
Gick upp nu vid sju och fixade mig. Nu är jag klar och sitter här, skulle fixa klart en grej med en kompis blogg så nu är den "grejen" klar. Kolla in HÄR och kolla hennes header som jag fixade, som var "grejen" då. Tänkte slänga in ett inlägg om att jag inte har mördats och faktiskt är levande.
Insåg nyss att jag bara bloggar om mig själv. Så jag tänkte på en rolig sak, undra om gästbloggning skulle vara en kul grej? Ska försöka hitta någon som kanske vill gästblogga på min blogg eller om jag har en tävling om det. Men nästan ingen skulle väl delta då ;) Får kolla upp med mer om det! Men vi hörs, kommer kanske ett inlägg ikväll + ett inlägg om ett gimptips. Kramen! ♥

Vet du inte så mycket om mig, läs det här då!

Om mig:
Namn: Ebba Jenny Christina Blomqvist
Ålder: 15 år
Längd: runt 177 :)
Sko-storlek: 40-41
Född: BB
Bor: Ö-hus
Gör just nu: Bloggar, facebook (standard) och musik!

Allmänna frågor:
Vad är du rädd för: Höjder, mörker, att bli sårad och att bli lurad.
Det roligaste jobbet du haft/har: Har aldrig haft ett jobb
Har du körkort och egen bil: Nope
När tar du ditt körkort: 3 år kvar
När grät du senast: När jag fick reda på att Mynte skulle säljas
När skrattade du senast: Idag med Beccus
Vem åkte du bil med sist: Mammsen
Vem åt du mat med sist: Mig själv, forever alone
Vem sov du hos sist: Becca
Vem sov hos dig sist: Becca och Agnes
Vad var du rädd för när du var liten: Att störta med ett flyplan och att sova ensam
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Ridlärare och delfinskötare
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: mer än 10ggr iaf, sist för ett halvår sen
Värsta smärtan du råkat ut för: Ramlat av hästen och gjorde illa svanskotan
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Stallet och hästarna och mina vänner ♥
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Det klart. men de tar jag inte upp här :p
Har du någonsin sportat: Jag rider ju, sen har jag ju också dansat.
Någon du ser upp till: Ingen speciell.
Vad finns alltid i din handväska: Haha, det blir svårt att svara på, har ingen handväska!
Har du varit utomlands någon gång: 3 gånger, Finland, USA och Thailand :)
Vilken plats var finast: Thailand, helt klart! Men kommer inte ihåg USA så vet inte riktigt hur det såg ut där.
Största stad/städer du varit i: Stockholm, Bankok och Florida

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: kommer aldrig vara så idiotisk!
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: Nemas, men vill ha i tungan och naveln!
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Personligheten och lite "swag"-stil, omtänksam och liite romantisk.
Finaste komplimang du fått: Ingen WOW komplimang som jag kommer ihåg
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Vet inte..
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nope
Hur många sex-partners har du haft: Mer än Jockiboi, helt klart

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Både och på samma vis, men helst landet.
Hamburgare eller pizza: Pizza ffs
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet
McDonalds eller MAX: McDonalds, utan tvekan! Cheeseburgare i mitt ♥
Vin eller Öl: Inget, har inte smakat något av det
Charter- eller skidsemester: vet ej
Sverige eller Utlandet: Beror på vilket utland, men Utlandet isf
Sport eller nyheter: Sport, bara om det är ridsport
Hockey eller fotboll: Fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga killar
Sommar eller vinter: Sommar och vinter, bra på olika vis
Vår eller höst: Höst
Flyg eller tåg: Tåg
Bil eller buss: Bil
 

a g e r a f o t o g r a f

Bilder på mig från Matten och på Becca och mig från Ica vid grönsakerna.. ahha!
Nu ska jag och Becca ut och jag ska få agera fotograf för Becca ville ha lite nya bilder. Fast de va jag som tvingade henne men visst. Hejan hejan, nu ska vi dra!
 

weheartit.com

 

RSS 2.0