gggoooo wiiild ,

idag har det vart skola .. tråkigt !

nu sitter jag här vid datan och har fixa in Beccas header på hennes blogg , http://Beccakallasjag.blogg.se/ och det gick ganska snabbt .. men nu ska jag gå o göra mig iordning för att hoppa i säng o drömma drömmar om det jga vill drömma om (a) oj , mycket "dröm" där .. men aja , juste , jag har skaffat mittbena och ni får väl se reslutatet imorgon i skolan .. jag e ful , men ville testa något nytt .. ETT INLÄGG O JAG E BÄST !

hejdddååå , gggoooo wiiild , baby ♥


bilder sen stallet !

här kommer det lite bilder sen jag var i stallet med Alva , det är hennes bilder allihopa så ta dom inte , tack ! :)

kommentera bilderna <3


Sally och Molly

  
Molly


Jag


Irina


  
Sally


Jag och Sally


Jag och Sally


Jag och Molly


Alva , Irina och Frej


Sista bilden , En söt ponny jag red förbi :)



frågestund .. bara om ni vill !

jag skulle kunna fixa en frågestund .. men bara om ni vill och tänker skriva frågor :)

om ni inte skriver frågor , så blir det inga svar .. så kommentera om ni vill ha en frågestund , annars blir det ingen frågestund ;)

ni får gärna ge exempel på vad jag ska skriva för inlägg på bloggen , så fixar jag det :)


ny bloggdesign ..

.. vad tycker ni ?

nu får ni hjälpa mig och säga vad ni tycker om min nya bloggdesign , skulle vara jätte snällt om nån skulle vilja hjälpa mig med en sak på bloggen.

som ni kanske märker är det en rosa design och där det är vitt skulle jag vilja ha det rosa , så allting är rosa .. om nån skulle vilja fixa det åt mig skulle det vara jätte snällt ! :)


bloggtorka .. igen

förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket på lång tid , men jag har inte haft så jätte bra tillgång till någon dator då våran har gått sönder , jag sitter vid pappas då och då ..
men när jag har tillgång så ger jag er lite extra :)

idag så ska jag åka och rida , jag ska börja ge hästarna lite mer kondis (då dom inte har så bra ..)
jag får väl hoppas att det går bra , men jag ska oxå öva på min balans, att få dom i form, skänkelvikning, öppna/sluta m.m.

förresten , Alva Gällstedt ska följa med och fota mig när jag rider , så det kommer väl lite bilder antingen på hennes bdb, min, här på bloggen .. eller på alltihopa :)

ni får väl ha det bra så kommer det lite fler inlägg .. glöm inte det ! ;)


rubriker suger ..

vad ska man skriva om , när man har as tråkigt ?

idag har jag inte gjort så mkt , förutom att jag har vart i stallet med Cajsa, besök hennes blogg http://someonelikeme.bloggplatsen.se/ , vi red i en och en halv timme , sen i slutet ginade vi över en äng , och vi galopperade så fort så man hann inte blinka xd

en 7kt gr8t dag , tack Cajsa ! ♥

nu ska jag äta köttbullar och makaroner med ketchup , ni som inte vet vad det är , ni kan ju kolla på bilden här nedanför (a)





dålig updatering .. jagvet !

Hej ! Jag vet att det inte har varit så bra updatering , men jag har inte haft tid .. har haft så himla fullt upp på sistone.

Men nu när jag ändå skriver kan jag ju ge er ett litet längre inlägg ;)

Ända sen i Lördags har jag ridit varje dag , ska rida idag med. Nu när både Molly och Sally är hemma så är det enklare om man tar med en kompis , för då om kompisen vill så kan ju hon/han följa med på häst, inte gå.

Så då vet ni alla som vill följa med, om ni vill rida med, så får ni gärna ta den andra hästen och rida ut med mig :)

Jag kollade på http://dressyrmupparna.blogg.se/ blogg, och nu har ju dom såna här "HOT ELLER NOT" , men dom "bedömer" ju andra som får skicka in sina bilder, men nu tänkte jag att ni ska bedöma mig, ni för ge all kritik ni vill, bra eller dålig.
Skriv i en kommentar vad ni tycker, skriv gärna namn :)

Här är bilden ni ska "kritisera" :






//ebba

RSS 2.0