FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN ! <3



FRÅGESTUND !


alla får ställa en fråga till mig,
jag svarar på allt :)<3


jag fyller 13 år <3

.. det är 39 dagar kvar tills jag fyller år :D

kolla in min bdb :)<33

Ebbbaaahh@bdb

lalala :D

sååååååååå braa låt (y)


Örbyhusdagen och sova hos Johanna <3

Hej Hej  ^^

Igår var det Örbyhusdagen och jag gick upp klockan 7 på morgonen och fixade mig sen följde jag med mamma ner vid icaplanen där örbyhusdagen var, och hjälpte mamma att plocka fram bänkarna så att publiken har något att sitta på när småtalangerna uppträder på lilla scenen vid utebadet.

Sen ungefär vid klockan halv 10 så kom Rebecca till mig så skulle vi gå runt där och kolla lite och så fanns det ju ett ganska stort tivoli där och vi ville testa en karusell som hette "Virvelvinden" och den är ungefär som "Pop-expressen" på Gröna Lund, och då gick jag till mamma och bad om pengar (det kostade 30kr för en "åktur") men då sa mamma att hon hade "fribiljetter" eftersom att hon är med i styrelsen. Då fick jag en biljett och så åkte Rebecca och jag och den där karusellen var ju f*n bäst ju !
Man åkte runt .. runt .. runt .. runt och återigen runt, den var jätte rolig men man fick ganska ont efter åkturen.

Sen så mötte vi Madde, Johanna och Matilda när vi stod och kollade på Fredrik Johansson och Tom Johannson (dom är kusiner) när dom vämrde upp inför freestyle-showen med cross.
Vi sa Hej till dom men sen så gick vi iväg och kollade lite till och så gick vi förbi ett "Snacks-stånd" och där i den där husvagnen som dom sålde snacksen i så stod det två killar och när Rebecca och jag gick förbi så sa dom typ (vad jag hörde) "Hej snyggingar" och vi gick fort förbi och började asgrava efter.

När vi hade kollat runt lite så mötte vi Madde, Johanna, Lisa, Matilda, Josse och Julia.
Vi gick runt lite och sen så skulle vi åka "Karusellen Virvelvinden" och då skulle jag bara gå och hämta en fribiljett av mamma och då frågade Johanna om det fanns fribiljetter och då svarade jag "Ja, det finns det men det är bara styrelsen som får fribiljetter" och då frågade Johanna sin mamma och pappa om fribiljetter men dom hadei nte men då sa jag till Johanna att mamma och Kjell hade det och då fick vi skit många fribiljetter av Kjell.

Men snart så började det att regna men vi åkte ändå och Rebecca och jag vart dyngsura, och det var bara vi som åkte Virvelvinden just den stunden det regnade. Men sen så fortsatte det att regna typ hela tiden så vi åkte inte något mer men sen skulle Rebecca hem så jag gick själv med Johanna, Madde, Lisa och Matilda.
Vi gick till Caféet och fikade lite och Johanna bjussade mig på ett Wienerbröd och en läsk, så tack Johanna.
Sen så tvingade Johanna mig att åka en "Karusell" liknande "Flygande Mattan" på Gröna Lund, fast den jag skulle åka på Örbyhusdagen åkte i sidledistället.
Jag åkte den men fyf*an vad ont det gjorde asså, ont överallt efter den.
Men jag fick ju en 5 krona för att jag skulle åka den, och vad gör man inte för att få pengar. Men Johanna satt ju och asgarvade åt mig medans jag satt där i den hemska "stolen" och skrek!

Efter en askul dag så frågade Johanna mig om jag ville sova hos henne och såklart jag vill det så vi gick hem till mig och frågade mamma om det gick bra och hon tyckte det så jag packade väskan och for hem till Johanna.
När vi kom hem till henne så åt vi pizza och Johanna och jag delade på en Kalzone, och det var mums !
Sen så åkte hennes föräldrar till någon 45-årsfest så då blev Jag, Johanna och Jocke hemma själva.
Johanna gjorde iordning någon "röra" med creme freche och mild taco-sås och det var jätte god och till det så tittade vi på Eurovision Song Contest men sen vart Johanna lite trött på det så vi skulle titta på en film på Voddler men man skulle typ updatera något och vi är ju inte så bra på engelska så vi tittade på High School Musical istället ;)
Men efter ett tag så somnade Johanna och då stängde jag av filmen och jag somnade också :D


Jaha,
och nu sitter jag här och har precis smockat i mig en bit rabarberpaj :)

Ni
som läste allt ska få en puss imorrn ;)<3

dålig update -.- <3

förlåt att jag inte har skrivit här på länge men jag vet inte vad jag ska skriva -.-

men idag har jag vart med Becca och här kommer lite bilder :D (dom är beccas så ta dom inte !)

Jag och Becca :D


Jag :D


Becca :D


Jag och Becca :D


Becca gör kullerbytta :D


Jag vinkar ;D



Becca står på händer :D


En glad, sur Becca :D


Jag hoppar :D


Då var det sista bilden och här kommer en jätte bra låt :D

3vligt varm dag , så hett !

idag som alla har märkt har det varit 3vligt varmt, nästan för varmt dag xd
det är det jag inte gillar på sommrarna, att det är nästan för varmt men det bästa är ju att man får ju lite färg också och det behövs ju (y)

haha, Rebecca tyckte att jag bara skriver om vad jag har gjort på dagarna och då tänkte jag att ni får kommentera vad ni tycker vad jag ska skriva om och då kom Rebecca på att detta inlägg ska jag skriva om vilka bloggar jag läser och här har ni :)

Dom bloggar jag läser:


http://rollebecca.blogg.se/
- Jag läser Beccas blogg för att jag älskar henne över hela mitt hjärta och för att den är rolig att läsa och hon skriver så fina texter och laddar upp så fina bilder :D

http://kjellbergen.blogg.se/
- Jag läser Linnéas blogg för att hon skriver om sitt liv och andra roliga saker som hur det gick att rida och m.m :)

http://fotografamandi.blogg.se/
- Jag läser Amandas hästblogg för att hon skriver om sitt tävlingsliv, vardagen och mycket, mycket mer :D

http://splach.blogg.se/
-Jag läser Lindas blogg för att den är jätte intressant när man får se en massa bilder och hur hennes vardagsliv är :D

http://suupermadde.blogg.se/
-Jag läser Maddes blogg för att jag älskar henne över hela mitt hjärta och jag vill vara snäll och lä'se hennes blogg, den är även rolig att läsa för att hon laddar upp fina bilder och skriver fina texter :D

Här fick ni se lite bloggar jag läser :)

och förresten,
josse e bäst ! ;D

stallet med Becca idag :)

hejsan hejsan :)

idag har Becca följt med mig till stallet och tittade lite när jag red.
vi kom dit ungefär vid 3 tiden och då gick vi till Evis och sa till att vi va där och att jag skulle rida en sväng, sen så gick vi till sadelkammaren och hämtade sadel, träns och hjälm.
Sen så gick vi till hagen och hämtade Molly och Gimmilis (om jag stavade rätt xd) sen så borstade vi Molly och gjorde iordning henne för ridturen.
När vi var färdiga så red vi ut en bit på grusvägen sen så svängde vi in på en äng och red där lite och så travade jag några meter och så efter ängen kom vi ut på en till grusväg och då blev det ett litet "hopp" över diket när vi skulle komma upp på vägen, sen så red vi hem och hon hade skött sig hela vägen runt, inget bocksprång eller något liknande så jag är jätte nöjd.
Sen så borstade vi Molly och släppte ut dom i hagen och sen så hade vi inget att göra så då borstade vi deras minishettis Irina och gjorde henne lite "fin" :)

Sen så cyklade vi hem till mig och så bytte jag om och sen så cyklade vi hem till Becca och bakade chokladbollar och satt vid datan :)

Imorgon ska jag väl va med Jenny och vi ska väl ha en massa skojs :D

Bilder kommer väl kanske sen :D


Ni som läste allt har varit jätte duktiga och är värda en kram ifrån mig när vi träffas ! <3


stallet idag då <3

idag har jag vart i stallet med alice :)

vi tog in dom och borstade Molly sen blev det en ridtur.
vi red en bit på vägen och sen kom vi till en gård med hästar och då vägrade Molly att gå så då skänklade ja på och så till henne, men då bockade hon.
Sen så svängde jag runt och förstökte igen men då bockade hon igen så då red jag hem.
Sen på hemvägen såg vi en liten stig som vi red in på men då ville hon inte gå hela, bara halva och då bockade hon igen och där låg jag, på marken och skrattade XD
haha, min första avramling. JIHOO XD
Sen så fick Alice prova rida lite också men då vart Molly otålig så då bockade hon och då sa Alice "Nej nu vill jag hoppa av XD"
Hahahahha xd en skjukt rolig dag :D

imorgon ska jag dit igen och försöka att rida lite på en äng och då ska Becca med :D


Stallet idag (y)

hej hej bloggen :)

idag var jag i ett stall som ligger i Österväga, Nathalie var med mig och då var jag där och borstade en häst sen red jag.
Ridturen gick super bra, en liten bock när hon ville hem men det är väl vanligt när hennes föl stod kvar hemma i stallet men det gick bra :)
Vi var där en bra stund och jag ska få vara där så ofta dom och jag kan :D
Men nu i början måste Eva-Karin "Evis" vara hemma om det skulle hända något.

Jag ska tillbaka dit imorgon men jag vill inte åka dit själv, så om någon vill följa med mig hem efter skolan och så cyklar vi dit sen så får ni bara säga till :D

KOLLA IN DOM COOLA BEBISARNA :D

stan idag då :D

jaha, idag har jag varit i stan med Karin (moster), mamma, Sabina, Anton och Tilde.
Jag köpte ett rosa linné till skolavslutningen, skulle ha köpt ett nytt vitt linné men det fanns inget i min storlek.

jag ville köpa en bikini också men den ska vi köpa när mamma har fått sitt barnbidrag :)

sen skulle vi till affären Chilli och köpa en soffa åt morfar och då när vi kom in på parkeringen så stog det tre människor där och bad till gud , det såg så himla roligt ut för dom höll ihop händerna och en stod med sina händer på dom andras axlar och så blundade dom och bad till gud (x
asså, DET VAR ASKUL XD

en askul dag var det, men nu sitter jag ju här vid datan och har tråkigt men jag nöter sönder på dom här låtarna som ni också måste lyssna på :D

MÖRKVITT<3

förlåt .. :'(

förlåt för att jag inte har bloggat på den senaste tiden men jag har haft fullt upp med annat :)

nu har jag laddat mobilen med pengar så det är bara att messa på :D

jaha, idag undrar jag om någon vill va med mig?
annars så är jag väl ute och fotar med mammas satio, men om ni vill va så är det bara att messa eller ringa :D

jag har tråkigt ..
men ibland så är livetr orättvist ):

bye bye :)

Daagen (Y)

nu kommer jag att berätta om dagen :)

dagen idag:
vi började med att ha Mentorstid, då berättar dom först om veckan och sen så får man jobba fritt, nästan som EA.
Sen hade vi Engelska och den timmen gick fort som sjutton, vi jobbade på bra och blev nästan färdiga med kapitel fyra, och vi slapp den pratiga oskar på den timmen (Y)
efter Engelskan så hade vi musik och den timmen var bara till att skratta och ha kul !
vi dansade PO's "fina" dans typ hela timmen, sen lyssande vi på Owl City  - Fireflies och den äger ju så den lilla tiden var vi ju nöjda. Sen har vi ju läxa till nästa musik-timme som är nästa måndag, och läxan är att vi ska välja en låt som vi ska sjunga ;o aldrig att jag gör det, men vi behöver typ inte det om vi inte vill.
Sen hade vi mat och det finns bara ett ord på fyra bokstäver till det, M U M S ! :D
Sista timmen hade vi svenska och vi jobbade med "sökläsning" och det var väl "kul" (NOT) och så repeterade vi ett "projekt" som vi ska ha, det är att en klass med 1:or ska varje elev i klassen ge en lapp med 5 ord på och då ska dom ge den till någon av oss i våran klass så ska vi skriva en berättelse på dom 5 orden, och så ska dom även rita en framsida till berättelsen. Sen när vi är klara med den så ska vi sitta i grupper och läsa upp dom :)

Jaha, ni som läste allt ska få en puusss(L)
och ni som inte läste allt, men lite ska få en kram :D

lååtaar<3

men asså guud vad dom här tjejerna äger på att sjunga !


gårdagen och dagen :)

jaha, då sitter man hemma hos alice och softar med emma :)
jag smakade på alice "goda" muffins nyss och den var ju ..sådär.. (x
vad ska alla göra idag då?
ja, som sagt, jag ska vara med alice och emma och vi ska väl bara vara ute och göra lite allt möjligt.
igår så va jag med alice och emma sen kom hampus, och vi hade kul och massa skoj.
inte ett stort inlägg men det får väl räcka :)
Puss o Kram <3

dagen ;)

jaha, jag har ätit frukost och det blev en skål med Müsli och fil, en macka och ett glas med juice.
så tittade jag på svampbob medans, bara för att det äger !

nu har jag hamnade jag vid datan, igen. det blir väl att va med alice och emma idag också :)

inget stort inlägg bara för att jag skrev om morgonen.
men ikväll blir det ett inlägg om hela dagen :)


jag vet att jag har lagt in många videoklipp men det här måste ni lyssna på, det är ju bara för sött.


bra låtar, och om morgondagen :)

jaha, då sitter man här vi datan igen då och bara slappar.

de e pappahelg så jag ska sova hemma för vi får inte plats alla hos pappa men jag måste vara där hela tiden, men jag går hem när det är data-kris (x
vi bor ju liksom grannar, i samma lägenhetshus.

imorgon kanske jag ska vara med Alice och Emma, vi får se om det går :)

aja, ni måste lyssna på den här låten bara för att den äger !



The Midnight Beast - Walk With Us Skit


The Midnight Beast - Ft. Lil Dru & Lil Ash - Down


The Midnight Beast - XXXMAS BUDDIES                                                              


The Midnight Beast - House Party

en fullspäckad hyfsat bra vecka :D

nu när man ser tillbaka på veckan har man ju skött sig väldigt bra :)

nu sitter man här vi datan och smockar sig.
jag ska försöka börja gå en timme om dagen, men det har jag inte lyckats med än men jag ska fortsätta att försöka :)
jag har ju fett tråkigt så om någon vill vara så finns jag ju alltid :)
sen måste jag ju ladda mobilen för att jag ska kunna prata med en tjej om en grej.
tihihi, grej och tjej , det rimmade x)

aja,
Jag finns ju alltid på mobilen , bilddagboken och msn :)


NI SOM LÄSTE ALLT ÄR JU SÅKLART BÄST :D

very funny day . (x

idag har jag vart med Lollo, Erika, Alice och Emma :)

Först så va jag med Alice och Matilda, sen kom Lollo. Vi åt muffins och cyklad M Y C K E T ( Y ).
Sen skulle Matilda hem så då va bara jag, Alice och Lollo. Vi har vart ute väldigt mycket, vafrt på skolan och flummat å mycket mer.

Sen så måste jag ju berätta om skolan också .
Vi har tagit spruta mot Mässlingen, Påssjuka och Röda Hund.
När vi tog den så stack det till lite och sen så när dom skulle spruta in själva "medlet" så spändes det i hela armen.

Vi fick reda på Svenska-provet och gissa vem som fick alla rätt ?

JO, JAG ! :D

och här har ni bevis , man ser inte så bra men man ser att det står 91/91 Superduper bra!


Dagen .. :)

Idag har vi varit på Jälla och vi åkte buss dit och likaså hem.
Alla sexor från olika skolor åkte dit för att göra tre olika stationer,
Maskiner/Foder , Djurtolvan och Naturtolvan.
Vi fick sammanlagt 70p om man lägger ihop allting.
På Maskiner/Foder fick vi 16p av 20p, på Djurtolvan fick vi 11p av 22p (inte bra) och på Naturtolvan fick vi 44p av 46p :)
När vi gick Naturtolvan så gick vi i skogen, och hela 3 KILOMETER (x jag e duktig :D

Sen kan man ju skämma ut sig som Agnes gjorde 3 gånger,
och så kan man bli generad som Johanna blev x)

Det var sjukt roligt och vi såg nån snygg kille iaf , ett plus :)


Hörrni förresten, ni kan väl lyssna på den här låten som Madde visade mig och bara för att den e bra x)

Den är uuuuunderbart bara B Ä S T ( Y )

~ dagens låt ;)

dagens låt blir...

TJEJEN SOM GILLAR SNYGGA KILLAR :D
- Jag diggar låten sjukt mycket bara för att texten säger ju allt :)


Första inlägget lixom :)

Hej alla :)

Jag har precis gjort den här bloggen och hoppas att ni alla läser den :)
Idag har jag vart med Alice och Emma hela dan, men Emma åkte hem efter ett tag så då var jag med Alice ett tag själv också.
Vi har vart inne och ute, hoppat studsmatta och ätit två kladdkakor x)

LÄS BLOGGEN :D

RSS 2.0