Make it bun dem

Har suttit här och kollat på tangentera i en halvtimme ungefär och inte fått ett ENDA ord skrivet. Jag menar det verkligen, har inte ett enda skit att skriva om. Så bloggen får väl lika gärna stå tom, bättre än att bara massa meningslösa skitsaker skrivs och ingen läser.
Förr så kollade runt 80 pers. in minst varje dag, nu ligger det runt 30 pers. (max). Vad har hänt? Jag kan inte ändra på någonting om ni inte säger vad som har blivit dåligare.. sorry.
 
Jag kan informera att jag ska upp till stallet nu och rida Boggie, innan det blir mörkt. Ska försöka få med mig någon så jag kan rida ut, vi får se helt enkelt. Hejdå!
 

Kajsa och Citys Boggieboy del 2

 
Sådär! Del 2 ute också. Bilderna är från den 30 augusti och det är min Syster Kajsa som rider på Boggie, inte jag. Jag stod bakom kameran ;)
 

Kajsa och Citys Boggieboy del 1

 
Del 2 kommer mot kvällen, vad tycker ni? :)

Importerar bilder..

Ungefär 100år senare så har jag fixat in alla bilder på datan från Kajsas kamera, så nu kommer det snart upp bilder från Tävlingsdebuten jag gjorde i Augusti på Boggie (förvänta er ingen vacker syn..) och lite bilder på Kajsa och Boggie från något ridpass för inte så länge sen.
 
Brb, ska redigera lite först..
 

Schockemöhles Vinterkollektion 2012

Är det bara jag som totalHISSAR Schockemöhles nya vinterkollektion för 2012? Så stilrent med Blå, orange och vit men samtidigt fullbordat. Skulle inte tacka nej till lite plock till en stilren outfit. Outfiten på bilden är grymt fin och inte alls för mycket! :)
 
 
 

Skolan, stallet, hem

Har varit rätt flitig idag, först gick jag ju i skolan som vanligt. Inget ovanligt med det, gjorde Europa läxan och den gick som planerat. Alltså bra! Sen gjorde jag ju matteprovet och det gick väl bättre än planerat, men fortfarande inte så super nöjd.. men jag hoppas på det bästa att jag klarar det så jag slipper omprov. Hatar det.

När jag kom hem så var jag med Agnes ett tag, sen for jag upp till stallet och gjorde Boggie klar för uteritt med Erica och Frida. Fort gick det att göra iordning för dom väntade redan uppe på hästryggen. Idag var han pigg och glad, väldigt framåt och samarbetsvillig. Men jag fick inget gratis utan jag fick jobba fram det. Jag red Rundbo runt med Frida och Erica då och vi galopperade på rätt bra i intervaller i både samlad, så kort galopp som möjligt och ökad galopp i lägre friare form. Han jobbade på bra i traven också!
Det märks att han jobbar mer med ryggen nu för han frustar på rätt bra emellanåt och man känner att han kommer upp mer och jobbar under en. Bara bra, eftersom han inte har några ryggmuskler alls. Det bästa skulle vara att ut och intervall/back-träna barbacka 2-4ggr i veckan. Det skulle Boggieboy gilla!
 
(insåg nu att inlägget publicerades inte igår.. argh! så ni får läsa om vad jag gjorde igår idag istället!)
 
 

We are beautiful like diamonds in the sky

Jag som skulle skriva rätt många inlägg när jag kom hem.. haha. Det får bli när man har tusen meter hög pappershög med läxor och prov. Då får bloggen stå på sidan ett tag ;)
Matteprov och Europaläxa imorgon. Kan alla länder i Europa, men matten är alltid lika svår så det får gå som det går helt enkelt.
 
Ååh, hade jag haft en mobil eller liten praktisk kamera så hade jag filmat alla ideer jag har just nu. Vilken tur att jag är så uppdaterad och rik så jag har det?..
Det får vänta helt enkelt!
 
I helgen väntar rätt mycket. Ledig på fredag från skolan så då är det nattbandy, sen på lördag ska jag kanske åka och va med ... och på kvällen rider jag Mynte och har insläpp.
 
Inte mycket mer att skriva, vill ni se mer från min sida så får ni gärna skriva vad jag ska blogga om? Thaanks. Bye!
 
 

byebye

skolan väntar, fixar inlägg ikväll! har inte bloggat på flera dagar men det ska ändras på. Vi hörs!

Haha, det finns fan människor till allt..

 

live while we're young

 

tre starka ord. jag älskar dig ♥

Bild i repris. Kan inte sluta kolla på den underbara varelsen! En av mina favoritbilder i världshistorien hittills ♥
 
Var upp till stallet och skrittade ut på Mynte med sällskap av Becca på cykeln bredvid. Riktigt härligt var det, kompistid och vi pratade massa och det blev en timme ute i skogen. Måste göras fler gånger!
Inser varje gång att jag har världens bästa vän och kommer nog aldrig få en bättre vän än dig. Kan verkligen lita på dig till 110% och vi har alltid lika kul varje dag ♥ Läser du det här Becca? Hoppas du tar åt dig och vet om att du är världens bästa vän (hahah, inte vän, kompis, kommer du ihåg idag?) ♥
 

"gilla så skriver jag vad jag tycker om dig på min blogg!"

Cristoffer Lindström: Rolig kille, går i samma klass, snäll! :)
Anton Mäki: Snäll o snygg ;)
My Isaksson: Långben, snäll o gossig.. hehe (:
Cecilia Östlund: Känner inte, men säkert snäll och du rider bra :)
Rebecca Andersson: Världens snyggaste bästaste vän ♥
Jenny Eriksson: Snäll kompis :)
Petter Davidsson: Snäll o duktig tränare!
Lina Nygren: Extremt envis tjej, rolig o snäll :)
Felix Carlberg: Lång och känner inte så bra? Säkert snäll o rolig :)
Simon Bergström: Liten, snäll kille som jag va med när jag var liten :)
Elin Persson: Snäll och rolig ;)
Jennifer Nyberg: Fin och underbart hår! Känner inte, men säkert snäll och så :)
Erica Edin: hur mycket kan ge för din häst? Vänta, har 2kr i plånkan.
Isabelle Blomqvist: Fin o snäll kusin! :)
 
 

Läsvärt!

Tycker alla ska ägna sig en stund åt att läsa den här artikeln som jag länkar här nedanför. Den handlar om en 15årig kille som fick cancer och var tvungen att planera sin egen död för att han visste om att han skulle dö. Fyfan vad hemskt.. jag skulle ta självmord. Seriöst. Kom igen nu, läääs!
 
Länk: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb
 

Plugghäst

Tjenamors! För en gångs skull så har jag pluggat på lite allt möjligt som kommer dom två närmsta veckorna i form av prov och läxor. Duktigt!
Nu unnar jag mig lite data-tid innan jag åker upp med syrran och tränar balans och sits på Boggie. Nyttigt då och då att träna balans och sits på lina så man kan tänka på bara sitsen för en gångs skull. Annars måste man ju tänka på tusen saker till ;)
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre.. känns som om jag bara skriver om vad jag gör och har gjort om dagarna. Blir väl inte så kul att läsa om i längden? Eller har jag fel?
 
Så kom igen nu! Skriv lite tips om vad DU vill läsa om, jag gör allt för att få en ännu bättre blogg :D
 
 

Var inget proffs ändå..

Var ju på golfklubben idag med 9orna, var inget proffs ändå. Ungefär 3 år sen jag spelade så jag hade ju inte förväntat att jag var Tiger Woods direkt? Men bara spelade för skojsskull och killarna i klassen hade "dolda" talanger, satan var duktiga dom är jämfört med en själv.. haha!
 
Vi ska försöka åka in till Uppsala i veckan och köpa mig en ny mobil (på tal om ingenting). Nej, jag är inte bortskämd.. jag betalar för egna pengar. Känn på den ni ;) Hehe, nejmen, kommer kännas skönt att ha tillgång till allting via mobilen istället att vara tvungen att springa till datorn hela tiden. Blir en HTC Wildfire S, billig, liten och bättre än ingenting. Jämfört med min telefon jag har nu så är det värsta iPhone 10, hehe ;)
 
Såhär ser min nuvarande pärla ut, i nyformat och i nutidsformat. Lite sliten men fungerar som vanligt fortfarande.. jävla tegelsten..
Haha, ingen mittenknapp för den tappade jag på Gräsö förra sommaren. Annars bara små repor lite varstans, massa repor på skärmen och en halvt av baksida som lossnar så fort man tappar mobilen. Annars är den som helt ny!
 
Happy brud! Tummen upp på livet just nu ;)
 

Golfproffs

Usch.. dåligt väder idag med. Vi som ska stå ute på golfranchen och slå med några andra 9or idag, kul när det regnar och blåser.. Men men, får väl stå emot ;) Rätt chill eftersom vi bara ska golfa idag och sen får vi åka hem och det är inte långt hem heller 2km kanske? Så jag får skjuts av mamma eftersom det är koppeltvång tänkte jag skriva men det är ju helt fel, menar hjälmtvång! Men jag fattar inte varför, eftersom jag är över 15 så jag får cykla utan.
Aja, skit i det. Slipper ju cykla iallafall!
 
Ingen häst på hela veckan, rätt skönt ändå att jag slipper ibland och även om jag inte kan ifall jag skulle ha honom just den dagen så kan jag säga ifrån så fixar hon den dagen. Underbart! Trivs med att vara medryttare, men det kliar ju i fingrarna när man ser något snyggt och vill köpa det. Rätt onödigt att köpa till hästen ifall man inte rider den så länge :P
 
Nu har jag babblat på alldeles för mycket, så jag måste säga tjingeling och vi hörs! Hejdå :)
 

Härligt vinterbild fotad av Linda Enarsson (splach.blogg.se) i Januari i år! Älskar den!
 
 

10 saker ni kanske inte visste om mig?

• ..att jag har prestationsångest? Kan t.ex ibland inte rida inför publik och bli jätte stressad och nervös.
 
• ..att jag är mig själv ungefär hela tiden? Mig själv innebär att jag är ärlig, skrattar hela tiden och säger exakt vad jag tycker. Ibland går det överstyr.. haha.
 
• ..att det första jag tänker om det mesta är negativt?
 
• ..att alla inom Örbyhus och här och var utanför vet vilka "Blomqvist'arna" (våran släkt) är?
 
• ..att jag är totalberoende av facebook?
 
• ..att jag aldrig har haft ett eget rum, förrän vi flyttade till lägenheten vi bor i nu för två år sedan?
 
• ..att jag tycker att Kissie verkar ascool, och skulle vilka träffa henne?
 
• ..att jag fullkomligt hatar oärliga personer och personer som gör till sig inför folk? Be yourself ffs.
 
• ..att jag vågar inte hoppa högt varken med häst eller ponny? Det högsta jag har hoppat är 60cm..
 
• ..att jag är sjukt trött nu, så nu får det räcka :)
 

Sitter i persbylånga

NäMen tjaa! Sitter med Elin och Becca i Persbylånga och lodar. Så tänkte att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg samma veva. Vi har suttit uppe typ helt pigga hittills, nu sitter vi (eller Becca) och kollar på YT-klipp på TVn. Ja, hon har roligt.. Haha!
Snodde hennes tele medans ;)
Inte mycket mer som finns o skriva, så vi hördes. Hej!
 

Skitväder

Usch, skitväder idag i örbyhus.. Det vände om rätt snabbt, för det har ju varit fint väder nästan hela veckan fram tills idag. Menmen.. det vänder väl tillbaka imorgon får vi hoppas :)
 
Skolan var som vanligt igår. Efter skolan så åkte jag upp och red (oj, ovanligt..) skrittade till stenbrottet fram och tillbaka för att jag skulle träffa en där, så då tänkte jag att jag kunde ju likagärna rida dit. Det blev missförstånd så vi skulle träffas idag istället. Tog en hel timme men det var det värt eftersom solen lös som aldrig förr, solnedgång och Mynte var pigg som aldrig förr. Blev bara lite för pigg när vi skulle över stora vägen, så där satt jag barbacka på en hoppande Mynte som helst ville galoppera upp för backen som kom efter vägen, men skritt blev det och jag var tvungen att korta tyglarna rejält för att kunna hålla in honom, fysatan vad han är söt den där Mynte när han vill bralla ur :')
 
Nej, nu ska jag springa till skolan i regnet. Vi hörs! ♥
 

The dreams we have, the love we share.

 

seterra i mitt ♥

Antar att alla dagens skolelever har använt/hört talas om programmet Seterra? Har ni inte det? Nej, tråkigt för er. Haha! Nej, men, det är nog det bästa programmet man kan använda om man ska plugga geografi och lära sig alla världens länder eller i mitt fall, Afrikas länder.
Seterra finns att ladda ner gratis till alla sorters datorer HÄR.
 
Vad har jag gjort idag? Inte ett j*vla skit. Gått i skolan som jag har gjort varje vardag sen åtta år tillbaka, pluggat som vanligt och haft lika tråkigt som jag har varje dag.
Imorgon har jag geografiprov på Afrikas länder, har ovanligt nog pluggat som en tok sen vid 4 ungefär. Grattis Ebba! Medans jag pluggade så har jag lyssnat ut på Spotify-tiden och behövt leta upp musiken på YT och skapat en lista där. Även Facebookat ungeför 50% av tiden jag klickade runt på en karta.
 
Är väl inge kul att läsa längre, eftersom jag skriver dag ut och dag in samma sak. Men är mitt liv likadant samma dag om man tänker efter? Ja, till viss del. Halva dagen går ju åt skolan, halva stallet. Så, mitt liv är rätt lika dag ut och dag in, vecka efter vecka, år efter år.
 
Nej, nu ska jag sluta babbla. Slänger upp en låt jag är helt förälskad i nu! Sen ska jag göra en runda till på Seterra, stänga av datan och kolla på Bonde söker fru :) Kram!
 
 
 

blickarna i korridoren är som knivhugg i låren.

"Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel i världen här idag.
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.
"
 
 

mår rätt bra och livet rullar på!

 
Sitter här i soffan i köket och lyssnar på braaa musik! Livet rullar på rätt bra nu och känner att det här året kommer bli bra. Bara vet det. Vad skulle jag göra utan musik? Dööö antagligen, eftersom musiken har fått mig att kliva upp dom där dagarna man bara vill ramla ihop på marken och aldrig mer kliva upp.
Blir så glad av den här låten jag har länkat högst upp i inlägget, hittade den häromdagen och den är bra i vanligt version, men vad blev den inte då i Skrillex's version? Superdupermegaasskitbra! Skrillex i mitt ♥
 
Tomorrow ska jag rida ut med Tove på Mynte, skritta en sväng bara vi och hästarna. Kommer bli myspys! Var upp ikväll och gosade lite med Mynte. Finns inte mycket mer att säga än att han är såååååå speciell och jag har hittat min man för livet! Tänker gifta med med honom om man får det? Hahhahaha, nejdå. Men gud vad jag älskar den där hästen. Den dagen han säljs kommer jag gråta så mycket så jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill helst att den dagen aldrig kommer. ♥
 
Oj, blev ett blandat inlägg det här. Men härligt att skriva av sig ibland. Behövs nog!
Pussokram, ut med vovvarna en sista promenad. Sen sova och ny dag imorgon, hejdå!
 
 

9 september

Hejsan allihopa! Fler gick in på bloggen igår, taaack för det. Sjukt kul med nya läsare!
 
Vad händer för er idag? Jag ska åka och rida Boggie och pyssla om Mynte, duscha manen och så. Sen ska jag hem och fixa inför skolan imorgon, tvätta och försöka städa rummet som alltid slutar med att man somnar på sängen eller att man hittar något som blev väldigt intressant för tillfället. Hahah!
Igår kväll va jag med Becca, Elin och My. Vi badade i tunnan hela kvällen, o faaaan vad skönt det va! Men My svimmade, shiit va läskigt de va! Hon bara ramlade över kanten och låg och sprattlade, sen fick vi upp henne och då fattade hon ingenting. Innan hade hon också sagt att det blev svart och att hon var yr. Tur att jag inte har svimmat nån gång ;)
 
Innan Elin och My kom så åkte Becca och jag fyrhjuling, sladdade på åkrarna och flög på grusvägar. Blåmärken vid svanskotan för att jag slog i en kant varje gång vi flög över guppen. Hahah, och när Becca gasade iväg så flög benen upp i all fart. De va kul ;)
Bild kan ni allt få eftersom det är lite tomtpå bilder just nu.
 
Snygga tjejer, jomenvisst :*
 

Vadå trogna läsare?

Loggade in på bloggen för att kolla till hur det var med kommentarer och så. Blev förvånad när jag såg statistiken då den låg runt 40-50 (där den alltid är) så jag antar att ni har hållit er kvar i ungefär en vecka även om jag inte har skrivit något. Gulle er!! Blir ännu mer sugen på att komma tillbaka, men har inget att komma med.
 
Vad vill ni isåfall att jag ska skriva om? Skulle vara kul att fixa någon sponsor så jag kanske kan ha några tävlingar, får se hur framtiden blir ;)
 
Kan lägga in en favoritlåt som spelas högt just nu. Sjukt härlig men världens dåligaste musikvideo. Hahah!
 
Puss på er! ♥

RSS 2.0